Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 травня 2024, 12:26
2560
0

Працював на скандальному бої Пак'яо. Названо рефері на бій Ф'юрі – Усик

Американець Марк Нельсон розсудить найочікуваніший бій року

| Оновлено 13 травня 2024, 12:26
2560
0
Працював на скандальному бої Пак'яо. Названо рефері на бій Ф'юрі – Усик
Minnesotaboxing.com. Марк Нельсон (праворуч)

Американський рефері Марк Нельсон працюватиме в рингу під час бою за абсолютне чемпіонство в надважкій вазі між володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) і чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО). Про це повідомляє відомий журналіст Кріс МакКенна.

Нельсон призначений на четвертий поєдинок за титул чемпіона світу в 2024 році, після того як він судив перемогу Джейсона Молоні над Саулем Санчесом (WBO найлегша вага), перемогу нокаутом Такуми Іноуе над Джервіном Анкахасом (WBA найлегша вага) та зупинку бою Луїса Альберто Лопеса з Рейєю Абе (IBF напівлегка вага).

Марк Нельсон найбільш відомий тим, що судив суперечливу перемогу Джеффа Хорна над Менні Пак'яо у 2017 році. Нельсон мало не зупинив бій і не присудив Пак'яо перемогу нокаутом, проте судді вирішили інакше і присудили Хорну перемогу одноголосним рішенням. Після бою тренер Пак'яо Джастін Форчун назвав рефері «нечесним», адже Нельсон відмовився зупинити бій через те, що Хорн двічі вдарив Менні головою.

Відтоді на рахунку Марка Нельсона безліч боїв за титул чемпіона світу, але йому бракує досвіду в боях саме в надважкій вазі.

Спочатку найочікуваніший бій 2024 року між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі планувався на 17 лютого, але британець отримав травму в тренувальному таборі. Нова дата поєдинку – 18 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.