Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 травня 2024, 14:00
58913
168

Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF

В австралійському Перті відбулося шоу за участю українського боксера

| Оновлено 12 травня 2024, 14:00
58913
168
Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF
Top Rank Boxing

Вранці 12 травня в австралійському Перті на RAC Arena відбулося шоу за участю українського боксера.

У головній події на ринг вийшли українець Василь Ломаченко (17–3, 11 KO) та австралієць Джордж Камбосос (21–2, 10 KO).

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

На кону в поєдинку стояли титули чемпіона світу за версіями IBF (вакантний) та IBO (другорядний пояс захищав Камбосос) у легкій вазі.

30-річний Джордж Камбосос мав у пасиві дві поразки від Девіна Хейні, після чого влітку 2023 року він повернувся на ринг із перемогою за очками над британцем Максі Хьюзом. 36-річний Василь Ломаченко аналогічно бився за абсолют із Девіном Хейні та також програв, причому бій був рівним. Потім Хейні вирішив перейти в іншу вагу, через що всі його пояси у легкій вазі стали вакантними.

У бою з Камбососом велику перевагу мав Василь Ломаченко, який активно діяв першим номером та завдавав багато ударів по супернику.

Після обережного початку та розвідки боєм Ломаченко захопив ініціативу і став обстрілювати голову та корпус суперника. Камбососу тренери радили працювати джебом та постійно тиснути, але такий план Джоржду втілити у життя не вдавалося. А от Василь постійно влучав.

Джордж працював лише другим номером, зосередившись на захисті. На екваторі поєдинку йому вдалося трохи активізувався та завдати влучних ударів по корпусу, проте Ломаченко одразу вдало контратакував.

Ломаченко діяв активно та контролював поєдинок, Камбосос був не настільки технічний. Він виявися зручним соперником для українця. Публіка у Перті, відчувши наближення поразки австралійця, принишкла.

Ломаченко ніби грався з суперником. Добре рухався, переважав суперника у таймінгу та вигравав раунд за раундом. Хоча австралієць був на межі поразки, Камбососу його тренери радили тиснути та йти на суперника.

В 11-му раунді Ломаченко влучно та потужно пробив. Камбосос присів на коліно, але згодом підвівся. І стався нокаут! Вилетів білий рушник з кута Джорджа!

Це 18-та перемога Ломаченка на профі-рингу при 3 поразках. Василь завоював вакантний пояс IBF у легкій вазі.

Василь Ломаченко (Україна) – Джордж Камбосос (Австралія) – TKO 11/12

Фотогалерея бою

ВІДЕО. Ломаченко нокаутував Камбососа в 11-му раунді

Відеозапис поєдинка

Оцініть матеріал
(195)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, чому Динамо вирішило відмовитися від Себальоса
Футбол | 25 червня 2024, 20:31 8
Стало відомо, чому Динамо вирішило відмовитися від Себальоса

Антропометрія гравця не відповідає вимогам Шовковського

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 25 червня 2024, 07:29 18
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі 168
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
IronValdemar
Якби Василь був би на четвертину таким українцем, яким являється боксером, то б ціни йому не було. Камбососа він просто переїхав. Суперник вигялдав просто аматором на фоні Ломаченка, відчувався просто великий запас в Василя і було відчутно що в один момент він змете Джорджа. Так і сталось.
Я не бачив кращого боксера за Ломаченка. Це правда. А от по житті він цікавий персонаж. За прапор респект. А про війну і ЗСУ міг би згадати в інтервю після бою.
sahka1981
Потрібно визнати повне домінування в кожному раунді Ломаченка, можливо один був рівним. Цілком впевнена перемога, причому нокаутом. Добре хоч після завершення наші прапори з'явилися як на Ломі так і в його кутку. Просто вищий класом за Камбоса.
Andros
Дякую Богу. Перемогу присвятив батьку. Про війну, жодного слова. Це для Аліни відповідь, чому ж чому нелюблять Васілія
doktor-q
Не згадав жодним словом Українських Воїнів. 
maksimisgreat
Молодец Вася
Snooker
Хейни он не проиграл ,посмотри бой ,там засудили ,да и с Лопесом была ничья 
Maximus
В принципе, можно подводить итог карьеры Ломаченко. Он однозначно в высшей лиге в трёх весовых категориях, но недостаточно крут для величия, о котором будут говорить ещё долго. Лопесу и Хейни Вася проиграл и это факт. 
А что касается украинского флага на плечах Ломаченко, то для мальчика в православных трусиках это просто декорация такая, мейнстрим так сказать, которая не наполнена никаким смыслом. Если кто-то думает, что Вася помогает чем то Украинским Воинам, то развею ваши иллюзии, кроме помощи московскому патриархату нет больше ни-че-го.
Snooker
Просто Лопес должен был сделать большее ,а он не сделал ,у Васи тогда было 3 пояса ,у Лопеса 1 ,засудили 
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vvm2068
Василя з перемогою. Читаю тут коментарі. Деякі пишуть, навіщо витягнув прапор України. Ви подуріли зовсім? Ненависть до Росії зовсім мозок з'їла? Є у Василя деякі суперечливі моменти щодо оцінки війни і т.п. Але ж він показав, що представляє нашу державу і є українцем. Тут в державі купа народу є , які прикриваються правильними гаслами та обкрадають державу і людей і наживаються на війні, і є при владі 
C.Пеклов
Василь молодець!Просто знищив суперника!У того шансів майже не було.біля правого ока кровотеча-дивитися стремно.Ломаченко залишається одним з найкращих у світі українців  боксерів-професіоналів!
Умник
В одну калитку.
А тепер питання.
Якщо виявиться з часом що дійсно Лома, як Ракицький наприклад допомагав ЗСУ, чи буде тут мовчання, чи хтось дійсно скаже що був не правий.
Я вірю тим хто допомагає тихенько.
В піар допомогу не вірю.
Бо сам такий який звик допомагати тихо.
Лига конференций без динамо
С победой украинский боксёр, на изи Ломаченко победил  
Ron Noiill
В таких новинах дуже добре фільтрувати кацапських до...бів і спорт внє палітікі , щоб їх блокувати і більше не бачити їх тупорилі коментарі.
der_MaiStier
ламачєнкав називає себе vasiliy, тому не треба паплюжити українське ім'я Василь цим ватним довбойобом
ALKOSruLKA
...свого часу Усик теж вимагав називати його АААлєксанрАм... Поки мокші не прийшли в його дім (у буквальному розумінні). У Васі ще теж може все перевернутися у сприйнятті, коли війна торкнеться його особисто...
ALKOSruLKA
...ми забагато вимагаємо від Василя. Людина, який в мозок нас.яли російські попи, і так переступила через себе, піднявши синьо-жовту фану... Чому тоді мовчимо про тисячі футболістів/баскетболістів/волейболісті
в які повтікали в чемпіонати Азербайджанів і Угорщин ... Невже вони дуже донатять багато на ЗСУ ?
ALKOSruLKA
На момент перемоги Вася був під українським прапором і позиціонувався у світі як український боєць. А що він ляпав до чи після - це вже його позиція як громадянина чи ватана. У світі він  український боєць, а те що нутро ватно-православне - це вже внутрішня трагедія Ломи.... Принаймні, він не втік за Урал і не прославляє відкрито лаптів як умовний Карякін і не поливає л"йном Україну (принаймні покищо).
Виктор Войцеховский
Ну на фоне австралийца он выглядел конечно впечатляюще. Выиграл пожалуй все раунды.