Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6853
0

ШАТЕРНІКОВА: «Камбосос щасливчик, що не бачив до бою тренування Ломаченка»

Український боксер перебуває у чудовій формі

ШАТЕРНІКОВА: «Камбосос щасливчик, що не бачив до бою тренування Ломаченка»
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко

Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України та єдина українська чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова розповіла, як Василь Ломаченко готується до бою проти автстралійця Джорджа Камбососа.

– Аліно Анатоліївно, Ви зараз знаходитеся в Австралії разом з командою Ломаченка. Про що зараз говорить Василь? Який у нього настрій?

– Ми більше говоримо про розклад на кожен день, бо щодня є якісь активності. Запрошували на пресконференцію, а потім пішли займатися паперовою роботою, яка виконується боксером. У п’ятницю відкрите тренування. У середу відвідали зоопарк. Але ми не говоримо безпосередньо про бій та речі, які пов’язані з боксерською тематикою.

– Камбосос казав, що у Василя вже немає того запалу, що раніше. Чи є привід побоюватися вболівальникам Ломаченка після таких слів від австралійця?

– Кожен боксер говорить, що у нього в голові. Я оцінюю, що у поєдинку з Хейні Ломаченко був абсолютно не витраченим боксером, незважаючи на його довгу спортивну кар’єру, а провів бій на топовому рівні. Кожний раунд він боксував, як господар у ринзі.

Мене тут запросили на тренування кілька днів тому і я подивилася, як Вася працює у залі: скакалка, робота на «лапах‎» та інше. Я подивилася, як він рухається у ринзі та яка у нього швидкість, і хочу сказати, що Камбосос щасливчик, що не бачив до бою тренування Василя. До речі, зал, у якому тренувалися, знайшли через знайомих у боксерській спільноті. Коли приїхали, то побачили, що у кутку є камера стеження. Ну, камера для зали, але ми на всяк випадок її прикрили, щоб не було несподіванки, що хтось може підглядати. Саме тренування в нього класне, швидкість Ломаченка вражає, коли ти біля рингу спостерігаєш, як він працює, то це просто фантастика. Тому суперник говорить те, що він хоче говорити, а в ринзі побачимо.

Бій Василя Ломаченка та Джорджа Камбососа відбудеться 12 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.