Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
5773
0

Товстого Ф'юрі не буде. Льюїс попередив Усика перед боєм із Тайсоном

Легендарний боксер упевнений, що британець добре підготувався

Товстого Ф'юрі не буде. Льюїс попередив Усика перед боєм із Тайсоном
Getty Images/Global Images Ukraine

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс з упевненістю заявив, що володар пояса WBC Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) підійде до бою проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у хевівейті Олександра Усика (21-0, 14 КО) у своїй найкращій формі.

«Тайсон Ф'юрі – непростий суперник для всіх. Він невловимий, добре рухається, б'є з двох сторін. Будь-якому боксеру потрібен час, щоб розкусити це. Крім того, різниця в зрості – це проблема, суперник зі зростом 2,06 м – це нелегкий бій для будь-кого.

Усик не отримає товстого Тайсона Ф'юрі, він отримає зосередженого хлопця. Хлопця, у якого немає живота, у якого немає жиру на боках, а який готовий, зосереджений і налаштований на перемогу.

Я думаю, що бій із Нганну – один із поганих днів Ф'юрі. Він не поставився до бою так серйозно, як мав би. Для нього це був просто тривожний дзвінок. Пробудження, щоб сказати: «Гей, набирай форму, у цього хлопця не було жодного бою, а ти підпустив його до себе дуже близько».

Думаю, психологічно це його трохи турбувало, тому що якщо подивитися на нього зараз, то за кілька тижнів до бою він у відмінній формі. Це говорить мені про те, що він серйозно ставиться до бою і в нас буде чудовий бій.

Я влаштував Тайсону рознос після бою з Нганну, багато хто влаштував йому рознос, і тепер він зосереджений», – сказав Льюїс.

Спочатку найочікуваніший бій 2024 року між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі планувався на 17 лютого, але британець зазнав травми в тренувальному таборі. Нова дата поєдинку – 18 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.