Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 14 травня 2024, 02:29
17318
27

Плотницький збирається проміняти збірну України на Аль-Арабі?

Sport.ua дізнався, чому капітан відмовився від виступів за збірну України в цьому сезоні

| Оновлено 14 травня 2024, 02:29
17318
27
Плотницький збирається проміняти збірну України на Аль-Арабі?
Фото ФВУ. Олег Плотницький

Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький відмовився від виступів за збірну України не через травму, а тому, що має намір заробити грошей, виступаючи влітку за катарський «Аль-Арабі». Проблема лишень в одному: для такого переходу потрібно отримати право на трансфер від Федерації волейболу України.

У ФВУ, за інформацією Sport.ua, видавати волейболістові трансфер і, відповідно, дозволяти йому не грати в період клубного міжсезоння за збірну категорично відмовилися. Після цього один із менеджерів «Аль-Арабі» запропонував в особистій переписці з представниками ФВУ фантастичну суму за трансфер – 50 000 євро. Для порівняння: сума, яку ФВУ отримує за трансфер Плотницького в італійську «Перуджу», складає 5000 євро. Проте у Федерації волейболу України на гроші арабських шейхів не спокусилися.

Нагадаємо, що нещодавно Плотницький став чемпіоном Італії в складі «Перуджі». Крім того, він двічі вигравав з італійською командою клубний чемпіонат світу.

До лав збірної України, яка в травні має стартувати в Золотій Євролізі, Плотницький та вісім інших волейболістів відмовилися приїхати, мотивуючи рішення різними причинами, а головно - станом здоров’я.

«Для мене це був справжній шок, – прокоментував ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua новий головний тренер збірної України, аргентинський фахівець Рауль Лосано. – Я був впевнений, що таке неможливо у принципі, а в країні, яка третій рік перебуває у стані війни, й поготів».

Оцініть матеріал
(139)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Френк УОРРЕН: «Згоден з арбітром, який віддав перемогу Ф'юрі»
Бокс | 19 травня 2024, 04:04 5
Френк УОРРЕН: «Згоден з арбітром, який віддав перемогу Ф'юрі»

Водночас промоутер заявив, що команда Ф'юрі не плакатиме

Олександр Усик– Тайсон Ф'юрі. Прогноз і анонс на бій
Бокс | 19 травня 2024, 01:00 32
Олександр Усик– Тайсон Ф'юрі. Прогноз і анонс на бій

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
До збірної "зірочкам" дорога закрита.  Я дуже радий , до вимахувалися нарешті !!!
olehsem
Що ж це за представники ФВУ, у яких телефон налаштований на кацапському "язикє". Явно якийсь погано зрежисований вкид!!! 
Miracle
Ахахахахахах, ну тут нема що сказати, окрім "вірю, я повірив"
Iigor6583
Та досить вже про цих зайвохромосомних плотницьких писати. Гнати цих гнид сраним віником в шию. Це бидло тупе недорозвинуте.
Cruyff
Виглядає як дешево зрежисований "злив" задля того, щоб вилити лайна на капітана та інших гравців. 
У національній збірній не все добре було ще раніше, були конфлікти, виключення гравців з команди. До кінця невідома історія, яку намагались приховати перед участю збірної на чемпіонаті Європи. 
Змінились гравці і тренер, але боси ж не змінились? Розкажіть про них детальніше. 
Хочете знати позицію гравців, запитайте в них. А викидати сюди подібне блювотиння - підкреслює лише, що цей ресурс є не краще брудної помийки. 
umnuy2
что-то там мутно...игрок конечно отличный но просто так 8 челов не может в отказ пойти
naverland
Так толку принуждать игрока? Приедет у будет все мячи в сторону кидать.
Выталкиватель парашутистов
Я когда смотрю на наших футболистов с накинутыми флагами Украины на плечах перед игрой, то понимаю всю глубину их морального разложения. Это в то время, когда наши солдаты ежедневно сотнями погибают на фронте, эти якобы патриоты, гоняют мячик на зеленом газоне по выходным на свежем воздухе за очень приличную зарплату, которая и не снилась нашим воинам даже на передке, а в свободное от тренировок и игр время, тусуются со своими сожительницами по кафе и ресторанам.. А министр молодежи и спорта Украины Гутцайт подписивает командам индульгенции от призыва в ВСУ ( не бесплатно, конечно).Когда была война на территории бывшей Югославии, почти все футболисты Хорватии взяли оружие в руки и пошли защищать свою страну. А нашим, слабо? Из их кагорты и Плотницкий, для которого в жизни одна, но пламенная страсть - деньги, еще раз деньги и ничего кроме денег. Уверен на 10000000% что в случае захвата нашей страны РФ, он бы грал за орков....
Nostradamus
Які ж ви убогі журнашлюхи, вкидать таке лайно і дискредитувати гравця. 
Писаренко, скільки тобі гривень кинули с ФВУ шоб ти писав цю жовтуху? Говношлюха.