Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
11624
5

Гвоздик розповів, чому багато українців більше не люблять Ломаченка

Олександр пояснив західним ЗМІ, що Василь винен у цьому сам

Гвоздик розповів, чому багато українців більше не люблять Ломаченка
Інстаграм. Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик

Колишній володар пояса WBC у напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) розповів, як відсутність чіткої позиції щодо війни в Україні позначилася на популярності ексчемпіона світу в трьох вагових категоріях Василя Ломаченка (17-3, 11 KO)

«Якщо хтось намагається виставити його українським героєм, то поспілкуйтеся з українськими тренерами, бійцями, і вони висловлять абсолютно протилежну думку. Можливо, Top Rank намагається це зробити, щоб створити видимість того, що він підтримує свою країну.

Сьогодні в нас є цей виродок (Путін), який вбиває і намагається знищити мою країну. Відтоді як почалася ця війна, бомбардування стали ще сильнішими. Люди під уламками. Люди в крові, з відірваними кінцівками. Я не підтримую цього (Олександр має на увазі мовчазну позицію Ломаченка – ред.). Через це багато людей більше не люблять його», – сказав Гвоздик.

Зазначимо, що 12 травня в Австралії Ломаченко проведе бій із колишнім абсолютним чемпіоном у легкій вазі Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO). На кону стоятиме вакантний титул IBF у легкій вазі.

Раніше Ломаченко виступив із заявою про свою кар'єру.

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Войцеховский
Чья бы чесала. Фанат Шароеба. 
Prokop
Хто нахарькав?
vitaha33
Ну він сам був сепарком, перевзувся чи просвітило?
Выталкиватель парашутистов
А как этот "патриот" Украины и военнослужащий теробороны Б.Днестровского района Одесской области ( как нас убеждали в телемарафоне, и фотки показывали, и выписку из приказа) оказался за пределами нашей страны? Ведь он должен сейчас на передовой защищать Украину от расейской нечести? Кто дал разрешение на пересечение границы? Гутцайт (министр молодежи и спорта) или лично Ермак? Почему прокуратура не возбуждает уголовное деле и не объявляет этого ватника в международный розыск? Слабо?