Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 травня 2024, 13:05
415
0

ПОСТЕКОГЛУ: «Я все одно вважаю, що загалом наш футбол був хорошим»

Австралійський фахівець побачив деякий позитив у поразці

| Оновлено 06 травня 2024, 13:05
415
0
ПОСТЕКОГЛУ: «Я все одно вважаю, що загалом наш футбол був хорошим»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер «Тоттенхема» Ангелос Постекоглу прокоментував поразку «шпор» від «Ліверпуля» (2:4) у матчі 36-го туру АПЛ.

«Наші останні два виїзні матчі з «Ньюкаслом» та «Челсі» були не найкращими, не лише за грою, а й за результатами. Сьогодні мені здалося, що ми були схожі на самих себе і хоча б намагалися бути тією командою, якою хочемо бути.

Думаю, у першому таймі ми справді грали добре, просто щоразу, коли ми доходили до фінальної третини, у нас нічого не виходило, і я думаю, що це дозволило «Ліверпулю» відчути себе комфортно. Очевидно, що забивши два голи, вони ускладнили нам завдання, а в другому таймі вони забили кілька виняткових м'ячів.

Я все одно вважаю, що загалом наш футбол був хорошим, і, принаймні, в останні півгодини наша атака почала діяти трохи краще і виглядала трохи небезпечнішою. Забили пару голів, створили ще кілька моментів. Звичайно, прикро програвати, але принаймні сьогодні я можу сказати, що ми були більше схожі на самих себе.

Я думав, що до цього ми грали дуже добре під тиском, намагаючись розігрувати від воріт, але щоразу, коли ми опинялися біля чужої брами, з цього нічого не виходило, а коли це відбувається, суперник почувається комфортно. Якби ми змогли створити хоча б пару гольових можливостей для себе, це, можливо, трохи відкинуло б «Ліверпуль» назад.

Наш захист? Деякі моменти теж були не дуже хороші, але тут, удома, вони виглядають явно сильнішими. Ми заплатили ціну за помилки, яких припустилися, на такому рівні за це карають. Загалом наша оборонна робота в плані пресингу була набагато кращою, ніж у середині тижня, – сказав наставник лондонського клубу.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.