Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 05 травня 2024, 19:18
1018
0

Сергій DemQQ ДЕМЧЕНКО: «Smooya задонатив 25 тисяч доларів на ЗСУ»

Гравець Monte заступився за Оуена Баттерфілда

| Оновлено 05 травня 2024, 19:18
1018
0
Сергій DemQQ ДЕМЧЕНКО: «Smooya задонатив 25 тисяч доларів на ЗСУ»
twitter.com/demqqqq. Сергій Демченко

Один із лідерів української кіберспортивної організації Monte Сергій DemQQ Демченко підтримав британця Оуена smooya Баттерфілда.

«Пацани, перше. Smooya - «рівний тип», нормальний. Він засудив війну, каже: «F##k Putin», «Слава Україні». Він це говорить і не при нас, і при інших гравцях, але це вже інша справа.

Другий факт. Smooya задонатив 25 тисяч доларів. Пацани, доларів, не гривень, на Збройні сили України. Він не хотів, щоби це знали. Це було не сьогодні, а із повномасштабним вторгненням в Україну. Він не хотів, щоб це знали, але я говорю, щоб ви розуміли.

Третій момент. Він ізолентою заліпив «ЛУКОЙЛ», на перший матч одягнув чорну футболку. Так, я може не на 100% підтримую, що таким чином, граючи за FORZE, він повинен себе демонструвати, але навіть якщо він це зробив, друзі ви просто зрозумієте і не хейтіть його.

Те, що він кричав, факи показував, це гра. Я так само кричу, так зриваюся на суперника. Це просто ігрові моменти, ми з ним у добрих стосунках», – сказав DemQQ.

Нагадаємо, перед турніром ESL PL Season 19 британець перейшов до російської команди ForZe. На турнірі команди вже двічі зійшлися – двічі перемогу святкували гравці Monte.

Після першого матчу Оуен відповів українській команді у твіттері фразою «Слава Україні». Потім британець дуже дивно вчинив – він видалив твіт і вибачився перед ForZe.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.