Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 28 квітня 2024, 12:24
780
0

Український гравець у Dota 2 назвав найважливіші речі для кіберспортсмена

Кіберспортсмен відзначив три потрібні навички

| Оновлено 28 квітня 2024, 12:24
780
0
Український гравець у Dota 2 назвав найважливіші речі для кіберспортсмена
navi.gg/ua

Український гравець у Dota 2 Ілля Lil Іллюк у себе в соціальних мережах поділився знаннями, які мають мати молоді кіберспортсмени, щоб легше було будувати кар'єру. Колишній представник Natus Vincere (NAVI) порадив стежити за своїм здоров'ям, знати англійську мову і опанувати фінансову грамотність.

«Речі, які б допомогли мені в моїй кіберспортивній кар'єрі. Я вважаю, що вони є фундаментальними не лише для кіберспортсменів, а й для кожної людини у принципі. Перше – це знання англійської. Якщо ти добре говориш англійською, ти можеш грати практично в будь-якій команді з будь-якого регіону, ти можеш створювати і надалі монетизувати свою англомовну аудиторію, а також у тебе буде набагато більше опцій знайти роботу, коли твоя кар'єра піде по одному місцю.

Друга фундаментальна річ – наявність фінансової грамотності. Якщо ти маєш голову на плечах, заробити грошей не складно. Набагато складніше їх не втратити. А ще краще правильно інвестувати та примножити.

Ну і last, but not least це розуміння важливості фізичного здоров'я. Людське тіло не призначене для того, щоб сидіти щодня по десять годин за комп'ютером. Саме цим займаються професійні кіберспортсмени щодня, роками. З власного досвіду можу сказати, що ресурс організму вичерпується десь до 25 років.

Якщо не підтримувати відмінну фізичну форму, то згодом з'являється багато проблем з хребтом і життєдіяльність стає досить болісною. Мало хто про це говорить, але більше половини кіберспортсменів страждають від болів у спині, часто німіють руки, дуже сильно падає зір і з'являються головні болі, а також з'являються проблеми з ногами через порушений кровообіг. Тому якщо ти молодий, можеш дозволити собі грати цілодобово в Доту і в тебе нічого не болить, повір мені – це не триватиме довго», – сказав він.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бій грандів забрали FaZe. NAVI вилетіли з турніру ESL Pro League S19
Кіберспорт | 09 травня 2024, 00:26 0
Бій грандів забрали FaZe. NAVI вилетіли з турніру ESL Pro League S19

FaZe Clan взяли реванш за поразку в фіналі PGL Major Copenhagen

Мікель АРТЕТА: «Ми добре розпочали, домінували та забили»
Футбол | 13 травня 2024, 05:05 1
Мікель АРТЕТА: «Ми добре розпочали, домінували та забили»

Мікель Артета – про перемогу «Арсенала» над «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.