Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 19 квітня 2024, 01:43
7583
5

ЧС з хокею U-18. Україна поступилася Німеччині в овертаймі

Команда не зуміла виграти третій матч на турнірі

| Оновлено 19 квітня 2024, 01:43
7583
5
ЧС з хокею U-18. Україна поступилася Німеччині в овертаймі
ФХУ

Відбувся третій матч збірної України з хокею U-18 на юнацькому чемпіонаті світу у Дивізіоні 1A. Суперником була Німеччина U-18, а зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь Німеччини в овертаймі.

Зазначимо, що минулого ЧС Німеччина вилетіла з еліти і вважається головним фаворитом на повернення.

У стартовому періоді за невеликої переваги німців Україна реалізувала свій шанс у більшості, відзначився Сімчук. При цьому юним українцям вдалося тричі відбитися у меншості, але вилучення залишаються однією з основних проблем команди.

У другій 20-хвилинці німецька команда знову була трохи небезпечнішою біля наших воріт, використавши один момент під кінець періоду.

У третьому періоді знову був рівний хокей, а Україна під завершення не використала одразу дві можливості зіграти у більшості. Дуже шкода, але тішить, що вдалося якісно зіграти у меншості. Цікаво, що українці ще не пропускали у чисельній нерівності на цьому турнірі, хоч давали всім суперникам багато шансів.

1:1, перший овертайм на ЧС для команди Олександра Бобкіна. Щоправда, він розпочався для нас у меншості через порушення правил за кілька секунд до кінця третього періоду. Однак і більшість 4 на 3 німці не використали.

Щоправда, у результаті Німеччина все ж дотиснула Україну і закинула переможну шайбу. 2:1, німці лідирують у таблиці, але Україна зберігає певні шанси на перше місце.

Варто сказати, що українці показали хороший хокей. Можливо, була невелика перевага німців у класі, але жодного гігантського розриву між Україною та торішнім представником елітного дивізіону не помітно.

Завтра Україна зіграє проти Угорщини.

Чемпіонат світу з хокею U-18. Дивізіон 1A

Німеччина U-18 – Україна U-18 2:1 (в овертаймі) (0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 12:46 Сімчук (Бондарєв - більш) - 0:1, 36:03 Пуль (Маул) - 1:1, в овертаймі 03:44 Боос (Левандовськи) - 2:1

Воротарі: Найсс – Левшин

1. Німеччина – 8
2. Україна – 7
3. Австрія – 5
4. Угорщина – 4
5. Данія – 0
6. Японія – 0

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Спасибо парни за борьбу, надо признать немцы играют немного лучше, достойно играли, обидно что необязательные удаления делали, у этой молодёжи есть будущее 
himars_2023
Ех, шкода , що не досягнути до булітів.Думаю в серії штрафних  кидків  наш Лєвшін витягнув би команду. А так припустилися прикро помилки в кінці овертаймі.На це повалила гра  багато  часу в меншості , яка забрала багато  сил..
Tony Tacker
По грі збірна України нічим не поступалася німцям, але пропустила дві контратаки від них в яких було і забито ті їхні дві шайби. Але все ж наші юніори просто молодці. 
Андрій Заліщук
Наш теніс реально виріс, так тримати!!!