Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 14 квітня 2024, 03:33
299
0

Тренер NAVI: «Нашим мінімальним завданням на мейджорі був вихід у топ-4»

Андрій B1ad3 Городенський заявив, що вірив у успіх команди на PGL Major Copenhagen

| Оновлено 14 квітня 2024, 03:33
299
0
Тренер NAVI: «Нашим мінімальним завданням на мейджорі був вихід у топ-4»
Twitter.com/TonyaPredko

Наставник української кіберспортивної організації Natus Vincere Андрій B1ad3 Городенський розповів, як проходила підготовка до турніру PGL Major Copenhagen 2024. Тренер «народжених перемагати» визнав, що вірив у успіх команди та ставив завдання вийти щонайменше до півфіналу.

«Задача мінімум була топ-4. Це була така мінімум ціль для мене, бо ще десь в листопаді чи навіть в грудні, коли ми грали турнір, мені був зрозумілий потенціал на мейджорі, який він може бути. І після кількох буткемпів я зрозумів, що в нас є можливість, якщо зробити все правильно, бути в топ-4.

Звісно, треба мати правильну сітку, бо якщо ти попадеш на переможця, то можна вилетіти і в чвертьфіналі. А з точки зору, коли ми зрозуміли, я б сказав, що ми дуже реалістично оцінюємо свої шанси завжди, є багато досвіду в цілому. І, наприклад, я знаю, що можна виграти будь-який матч. Все залежить від обставин, від багатьох обставин. Як гравці адаптуються, чи нервує суперник чи ні, чи він грає в досконалий СS і так далі.

Коли ми отримали бразильців paiN у вирішальному матчі за плей-оф, я подивився, що якщо ми виграємо, то у нас може бути сітка до фіналу, бо обидва суперники вже були обіграні кілька разів, і G2, і Eternal Fire. Ти вже уявляєш собі, що є така можливість бути в фіналі мейджору. Я не можу сказати, що ми боїмося, чи ми не готові були грати в плей-оф зі Spirit чи Vitality, просто ти розумієш, що шансів набагато більше, бо ти вже перемагав своїх суперників, але це факт, що в плей-оф стадії гра інша. Тобто якщо ти грав в студії з одним суперником – це один матч, а в плей-оф на сцені – це зовсім інший матч. Там дуже багато деталей, які змінюються.

Ми не думали про те, коли ми можемо виграти, ми знали, що треба підходити до кожного матчу окремо і не думати взагалі про перемогу на мейджорі. Ти просто крок за кроком йдеш по цій стежці і фокусуєшся на максимумі від себе, зробити все по всім параметрам, якомога краще. І в фіналі ми вже просто знали, що це МР-12, що не було жодного тиску.

Ми не боялися програти, розуміли, що це наш шанс. Якщо ми його реалізуємо, то ми можемо виграти мейджор. Ми нічого не втрачаємо, якщо ми просто спробуємо», – сказав головний тренер NAVI.

Перемога на турнірі у Копенгагені принесла Natus Vincere солідні призові.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

ESL Pro League Season 19. NAVI без проблем перемогли FlyQuest
Кіберспорт | 01 травня 2024, 17:25 0
ESL Pro League Season 19. NAVI без проблем перемогли FlyQuest

Українська команда впевнено забрала перемогу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.