Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 04 квітня 2024, 15:47
445
1

Тренер Полісся: «З Ворсклою буде бійня»

Сергій Шищенко – про матч півфіналу Кубка України

| Оновлено 04 квітня 2024, 15:47
445
1
Тренер Полісся: «З Ворсклою буде бійня»
ФК Полісся. Сергій Шищенко

Головний тренер «Полісся» Сергій Шищенко поділився очікуваннями від матчу півфіналу Кубка України проти «Ворскли» (4 квітня):

«Ворскла» – потужна команда, дуже якісні гравці. Буде нелегко, це буде бійня, реальна бійня двох команд, які прагнуть потрапити у фінал і потім уже виграти кубок. Буде дуже непроста гра для обох команд, тому налаштовуємося на бойовий матч.

Нам потрібно виправляти свої помилки і рухатися далі. Тренуватися максимально, тактичні схеми, атакувальні дії, дії в обороні. Усе, що ми плануємо в тренувальному процесі, потрібно використовувати і в грі. Ми хочемо перемагати, тому тиск - я не відчуваю його. Футболісти, можливо, і відчувають, але нам потрібна перемога, історична перемога. І я думаю, тиск трохи спаде.

Я думаю, тут усе в комплексі, нічого в нас не зламалося, у нас є цілі – ми рухаємося до них, такий період у клубу. У будь-якому клубі може бути така ситуація, такий непростий час, але нам потрібно з цим впоратися і все. І далі будувати те, що планує президент - побудувати команду, клуб і розвиватися.

Я думаю, що ми йдемо в правильному напрямку, але всі чекають перемоги від нас, чекають футболу, атакувального футболу, який хочуть бачити вболівальники, голів більше. Ми над цим працюємо. Думаю, ми впораємося всі разом, тому що «Полісся» – це сім'я, це зграя. Усе в нас буде добре, будуть перемоги і вболівальники будуть щасливі.

Усі здорові, усі в обоймі, тому я дуже радий, що в нас може бути на цю гру вже оптимальний склад, який ми планували на ігри, які були. Я дуже задоволений, що в нас усі в обоймі й готуватимуться до гри з Полтавою».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BATI-GOOOOOL
Ворскла пройде далі с вирогидністью 99,9 відсотків.Полісся всьо!!!