Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 квітня 2024, 19:04
2454
0

Секс-символ боксу стала на захист Макгрегора від тролів у соцмережах

Ебані Бріджес цінує дружбу з Конором і його підтримку

| Оновлено 02 квітня 2024, 19:04
2454
0
Секс-символ боксу стала на захист Макгрегора від тролів у соцмережах
@EbanieBridges

Ексчемпіонка IBF у найлегшій вазі Ебані Бріджес (9-2, 4 КО) продовжує захищати свою дружбу з Конором Макгрегором від тролів у соціальних мережах.

«Важко не любити вас, Ебані, ваші досягнення фантастичні. Але, на жаль, ваш зв'язок із Макгрегором ніяк не підвищує ваш статус. Він просто ганьба», – написав один із фанатів під відео з інтерв'ю Бріджес.

Ебані виступила на захист Макгрегора зі спростуванням: «Ви ж не знаєте Конора особисто? Ви судите про нього тільки з того, що він показує в Інтернеті... так само, як і всі ті люди, які негативно судять про мене, не знаючи мене. Не варто так швидко судити людей. Він дуже розумний і успішний, він знає, що робить, і він далеко не ганебний.

Але це нормально, що він вам не до смаку, не можна догодити всім, тоді не дивіться його і не приділяйте йому уваги. Але не кажіть, що він нічого не робить для мого статусу, тому що це бентежить, тому що я можу сказати вам, що він робить для нього дуже багато. Він хороша людина, яка підтримує мене. Подивіться, скількох бійців він спонсорує, як багато він віддає бійцівському спорту. А фанати боїв сидять тут і ненавидять».

Уперше Бріджес і Макгрегор зустрілися в травні 2023 року, а через кілька місяців знову були помічені на поєдинку Ентоні Джошуа з Робертом Хеленіусом. Відтоді Бріджес підписала спонсорський контракт із пивною компанією Макгрегора Forged Irish Stout, і вони разом веселилися в його популярному пабі в Дубліні.

Макгрегор має повернутися після трирічної перерви, пов'язаної з травмою, у поєдинку з Майклом Чендлером цього літа, і фанати ММА чекають, коли Дана Вайт підтвердить офіційну дату його бою-відповіді.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.