Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4127
0

Ділліан Вайт зробив обережний прогноз на бій Ф'юрі – Усик

Британський суперважковаговик не може визначити явного фаворита

Ділліан Вайт зробив обережний прогноз на бій Ф'юрі – Усик
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Експретендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі Ділліан Вайт із Великої Британії (30-3, 20 КО) поділився очікуваннями від бою між володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) проти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 KO).

«Мені важко зробити прогноз на цей бій. Дуже складно вибрати. Можна навести аргументи на користь обох хлопців, і це 50 на 50. Справа в тому, хто більше хоче цього, і хто робить правильні речі на тренуваннях.

Ф'юрі прокидається для справжніх боїв. Він не буде готуватися до Усика так само, як до Нганну. Це видно з того, що він був у формі, коли бій з Усиком був перенесений», – сказав Вайт.

Спочатку бій мав відбутися в лютому, але через розсічення, отримане Ф'юрі за два тижні до поєдинку, його довелося перенести на 18 травня.

17 березня Ділліан Вайт переміг Крістіана Хаммера в 3-му раунді. Кут німецького боксера вирішив відмовитися від продовження поєдинку. До цього Ділліан півтора року не виходив у ринг через «допінгову» справу, в якій у результаті був виправданий.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.