Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2024, 17:15
197
0

Чорноморець приїхав до Житомира без двох легіонерів, але з капітаном

Кадрова ситуація у команді Григорчука перед грою з Поліссям

| Оновлено 30 березня 2024, 17:15
197
0
Чорноморець приїхав до Житомира без двох легіонерів, але з капітаном

У непростому кадровому становищі опинився цієї весни одеський «Чорноморець».

Немає такого туру, щоб відразу кілька футболістів не мали можливості взяти участь у матчі. Якщо на початку весняної частини чемпіонату через відновлення після травм не могли грати капітан команди Ілля Путря та Віталій Єрмаков, то тепер з різних причин не гратимуть оборонці – Володимир Салюк та боснієць Владімір Арсіч. Обидва не вийдуть на поле у матчі 22-го туру УПЛ «Полісся» - «Чорноморець», який відбудеться у Житомирі.

Салюк, який лише кілька днів тому повернувся в Україну з Туреччини, де провів два матчі у складі молодіжної збірної України U-21, відбуває дискваліфікацію після четвертої жовтої картки. Не поїхав у Житомир і Арсіч, який опинився у клубному лазареті. Як і словенський півзахисник Йон Шпорн, котрий останній раз з’являвся на полі у складі «моряків» більше місяця тому, у виїзному поєдинку із столичною «Оболонню».

Натомість тренерський штаб на чолі з Романом Григорчуком зможе розраховувати у грі з «Поліссям» на ключового гравця «основи» Іллю Путрю. Період реабілітації у досвідченого захисника, який є одним із ветеранів «Чорноморця», завершився. Ще на минулому тижні він брав участь в одному із спарингів одеської команди.

Нагадаємо, що раніше керівництво Чорноморця відхилило пропозицію про трансфер від шведського клубу Хаммарбю з приводу трансферу Володимира Салюка.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.