Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
24557
0

Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу

Карл Фроч прокоментував поведінку Тайсона перед боєм проти Олександра Усика

Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу
Getty Images/Global Images Ukraine. Карл Фроч

Колишній чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч прокоментував поведінку Тайсона Ф'юрі перед майбутнім поєдинком за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з Олександром Усиком:

«Я думаю, що якщо Ф’юрі перегне палицю з Усиком, применшивши його досягнення і спише його з рахунків, що він не суперважковаговик і не дуже хороший боксер, він буде здаватися дурнем. Це виглядатиме безглуздо.

Якщо Тайсон Ф’юрі хоче сказати, що Усик - ніщо, він такий накачаний середньоваговик, він не дуже хороший. Він просто виставляє себе як ідіота.

Він повинен віддати йому належне. І в глибині душі, я думаю, він знає, що потрапив у халепу. Тож він має виявляти певну повагу там, де це належить.

Але частина його гри зазвичай полягає в тому, щоб применшити суперника, списати його з рахунків, проникнути йому в голову, засмутити його на рингу. Він робив це з Кличком протягом усього бою від першого до 12-го раунду. Він не втече звідти від Усика. Я думаю, що він потрапив у халепу, він буде в дійсно важкому бою», – сказав Фроч.

Спочатку найбільш очікуваний бій 2024 року між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі планувався на 17 лютого, але британець отримав травму в тренувальному таборі. Нова дата поєдинку – 18 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(104)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.