Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 березня 2024, 15:13
2425
1

Єгор ЯРМОЛЮК: «В Україні війна, а я не можу допомогти своїй родині»

Півзахисник «Брентфорда» розповів клубній прес-службі про свої переживання щодо війни

| Оновлено 28 березня 2024, 15:13
2425
1
Єгор ЯРМОЛЮК: «В Україні війна, а я не можу допомогти своїй родині»
Getty Images/Global Images Ukraine. Єгор Ярмолюк

Український півзахисник «Брентфорда» Єгор Ярмолюк розповів клубній прес-службі про свої переживання щодо війни на батьківщині:

«Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, я був в Україні. Це було неочікувано. Це був страшний час для нас та нашої країни. Це багато змінило для мене, тому що у мене не було жодного шансу грати в футбол. Я знаю, що війна продовжується і нічого не міняється. Це було дуже страшно.

Моя родина – це для мене все. Це моє святилище. В мене є тато, мама та молодший брат. Йому зараз 12 років. Я телефоную йому щодня, ми розмовляємо про все. Він намагається грати в футбол. Інколи росія атакує Дніпро, інколи моя родина чує це. Це реальність України. Я відчуваю небезпеку. Моя родина залишається там. Я намагаюся піклуватися про свою родину, телефоную їм щодня. Без моєї родини я нічого не можу зробити. Лише завдяки моїй родині я граю в АПЛ, граю в «Брентфорді». Це нелегко, тому що я знаю, що в Україні війна, а я не можу допомогти своїй родині. Я можу лише зателефонувати їм та надіятися, що з ними все добре. Я кожного дня запитую, чи з ними все добре. Іноді все добре, іноді – ні. Але вони дуже щасливі, вони так пишаються мною. Я хочу просто продовжувати та ніколи не зупинятися.

Коли дивлюся новини, то можу побачити погану ситуацію, але футбол допомагає мені стати сильнішим та фокусуватися на грі. Але я не можу забути про це».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
чому Ярмолюк не зіграв ні в U-21  ні в U-23?