Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 березня 2024, 15:47
8016
9

Аліна ШАТЕРНІКОВА: «Ломаченко говорить про війну такі ж тези, як і я»

Відома ексбоксерка – про неоднозначну позицію Василя

| Оновлено 26 березня 2024, 15:47
8016
9
Аліна ШАТЕРНІКОВА: «Ломаченко говорить про війну такі ж тези, як і я»
Facebook. Аліна Шатернікова

Віцепрезидентка Ліги професійного боксу України та колишня чемпіонка світу Аліна Шатернікова прокоментувала неоднозначну позицію в питанні російської агресії в Україні з боку колишнього чемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка.

«Я їздила з нашою золотою олімпійською командою у 2012 році в тур Україною після Олімпійських ігор. По регіонах ми їздили в ДЮСШ, у різні університети, у заклади, де представили нашу команду, робили спілкування наших чемпіонів і місцевої публіки. Найбільш закритий завжди, хто це не дуже любив – це Василь Ломаченко. Це було завжди, це є. У нього є своє коло спілкування, а все інше... Він не відчуває, що він має бути інфлюенсером і віщати все, що він думає. Він такий. Хто хоче, може його засуджувати.

Я особисто з ним спілкувалася. Перед його виходом на пресконференцію ми стояли і чекали. Ми говорили про війну. Він говорить такі самі тези, як і я, такі самі тези, як і ви. Він говорить усе так. Але при цьому він не виходить просто на велику сцену, щоб сказати про це», – сказала Шатернікова в інтерв'ю YouTube-каналу Mixed Zone by Dream Bigger.

Раніше колишній тенісист Сергій Стаховський висловив критику на адресу Василя Ломаченка.

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Бреше як дихає... Я дуже добре знаю Василя та його батька. Це люди, для яких місце проживання не грає ніякого сенсу, є тільки одна умова - будемо жити там, де платять більше грошей. Особисто чув, коли Василь говорив,що Україна не для нього, росія краще у всіх відносинах, але краще жити або в США або в Англії. Колишня боксерка взяла на себе відповідальність переконати нас всіх, що Василь хороший українець, який бідкається про свою країну... Але це зовсім не так. Він давно став зрадником по відношенню до України, до своїх колишніх друзів, до спортивних керівників Одеського спорту, коли він після того, як став олімпійським чемпіоном, покинув рідну Одесу,звинувативші всіх, що відносно нього кервництво області не виконало обіцянок, хоча всі знали, що і Василь і його батько отримали в декілька раз більше, чім їм обіцяно було перед змаганнями. А його фарс с вступом до теробороні Б.Дністровського? Привезли його, одягнули у військовий одяг, сфоткали, і більше його в Україні не бачили, гріє сідниці в теплих країнах і агітує за моськовьку церкву.. Дуже прикро, що в Україні є люди, які його намагаються захищати и робити з нього порядну людину... Не вийде....В Україні залишилось ще багато людей, які добрезнають цього ватника і прихильника карлика-педофіла.
Первый Среди Равных
Такі ж тези, як і ти? Тобто ти теж говориш, що русскіе ето братья а война єто всьо політіка і так далі?  
Вона вже не перший раз його намагається виправдати і реабілітувати. А натомість цим лише дискредитує себе. 
turist86
спроба відбілити ватника
Standard
Такі "тези" що навіть страшно чи соромно озвучити хоч одну?
Недарма боксери з боліт не під санкціями, а наші тренуються з ними в одному залі.
Одне й теж болото. Політікі поссорілі.
an52
Не відчуває, що має бути інфлюенсером? А чого ж тоді він постив відео з крисійським спецназом? І навіть не видаляв його вже після початку великої війни. Це напевно від великого патріотизму він закрив свою сторінку для відвідувачів з України? А донати мабуть таємно збирає на пару з Ані Лорак
Yura Юрий
...Іноді краще жувати, ніж розмовляти...
ALKOSruLKA
він то говорить тези... просто з іншої сторони барикад...
Український Крим
Вася перебуває у складі угруповання РПЦ під російським триколором! Всі попи і підпопники РПЦ мають максимально жорстку вертикаль влади...крок ліворуч, крок праворуч - розстріл! І ці гниди набагато страшніші за бурятів або вагнерів