Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3455
0

Ф'ЮРІ: «Бій Майка Тайсона і Джейка Пола – фантастика для боксу»

Чемпіон світу впевнений, що це викличе великий інтерес у глядачів

Ф'ЮРІ: «Бій Майка Тайсона і Джейка Пола – фантастика для боксу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Майк Тайсон

Володар пояса WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) поділився думкою щодо майбутнього бою між легендою хевівейту Майком Тайсоном (50-6, 44 KO) проти блогера Джейка Пола (9-1, 6 KO), який зараз активно займається бійцівською кар'єрою.

«Я думаю, що це фантастика для боксу. У вас є легенда, і у вас є боксер з YouTube, який прийшов у гру і підірвав її. Хто я такий, щоб говорити, що Майк Тайсон або Джейк Пол не повинні займатися боксом? Удачі їм, вони обидва зароблять купу грошей.

Гаразд, одному хлопцеві 57 років, але він колишній король надважкої ваги. Інший хлопець заробляє на життя грою на комп'ютері і прийшов у бокс рік тому. Це досить рівний поєдинок. Люди кажуть, що це лайно, але я впевнений, що вони все одно подивляться його», – сказав Ф'юрі.

Колишній чемпіон повернеться на ринг у віці 58 років і битиметься із зіркою YouTube у поєдинку, який відбудеться 20 липня в Техасі.

Очікується, що Пол і Тайсон битимуться за традиційними правилами, а чутки про використання шоломів відкидаються. Бій навіть може бути санкціонований як професійний, і це буде перший поєдинок Тайсона з моменту його відходу у відставку після поразки Кевіну Макбрайду в 2005 році.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.