Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 березня 2024, 03:00
3925
0

Тренер Майка Тайсона відповів на побоювання з приводу здоров'я легенди

Рафаель Кордейро впевнений, що Залізний Майк перебуває у відмінному стані

| Оновлено 20 березня 2024, 03:00
3925
0
Тренер Майка Тайсона відповів на побоювання з приводу здоров'я легенди
Інстаграм Рафаеля Кордейро

Рафаель Кордейро, тренер Майка Тайсона, відкинув заяви про те, що здоров'я ікони надважкої ваги перебуватиме під загрозою під час його бою з Джейком Полом.

Після того як спливло попередження лікаря про можливе пошкодження мозку, тренер заявив, що Залізний Майк перебуває у відмінному стані для участі в поєдинку.

«Я вважаю, що нам не варто турбуватися з цього приводу. Ми говоримо про дворазового чемпіона світу. Майк не провів 20 боїв за два роки, він знає, як битися. Він бився з найкращими хлопцями у світі.

Коли він виходить на ринг, він знає, що робити. Це не щось нове для Майка, і цей бій нічим не відрізняється від інших. Він наполегливо працює щодня, щоб вийти на ринг і спробувати нокаутувати Джейка. Він збирається довести це в липні.

Ви можете побачити вогонь в його очах, коли він тренується, і він ніколи не викладається менше, ніж може», – сказав Кордейро.

Колишній чемпіон повернеться на ринг у віці 58 років і битиметься із зіркою YouTube Полом у поєдинку, який відбудеться 20 липня в Техасі.

Очікується, що Пол і Тайсон битимуться за традиційними правилами, а чутки про використання шоломів відкидаються. Бій навіть може бути санкціонований як професійний, і це буде перший поєдинок Тайсона з моменту його відходу у відставку після поразки Кевіну Макбрайду в 2005 році.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.