Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 березня 2024, 15:26
2525
0

Ділліан Вайт відповів на виклик Джо Джойса

Ділліану все одно з ким битися

| Оновлено 19 березня 2024, 15:26
2525
0
Ділліан Вайт відповів на виклик Джо Джойса
Getty Images/Global Images Ukraine. Ділліан Вайт

Експретендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі Ділліан Вайт із Великої Британії (30-3, 20 КО) розповів про свої плани та відповів на виклик Джо Джойса (16-2, 15 KO).

«Я не знаю, що буде далі, я просто хочу битися. Подивимося, що з цього вийде. Я хочу повернутися додому, заспокоїтися і подивитися, що до чого. Я не знаю і мені все одно, де буде бій, де б я не був зайнятий, я поїду туди. Я просто хочу битися, у мене мало часу, я не стаю молодшим, ваш хлопчик старіє.

Джо Джойс кинув мені виклик? Я буду битися з ким завгодно. Якщо в цьому є сенс, мені все одно. Я не збираюся нікого чекати. Я ніколи не відмовлявся від бою. Хто хоче, той отримає. Мені потрібно побачитися з дітьми, з собаками, мені потрібно подбати про щось удома. Якщо я зможу провести вдома три тижні або місяць, я буду в порядку», – сказав Вайт.

17 березня Ділліан Вайт переміг Крістіана Хаммера в 3-му раунді. Кут німецького боксера вирішив відмовитися від продовження поєдинку. До цього Ділліан півтора року не виходив у ринг через «допінгову» справу, в якій у результаті був виправданий.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.