Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 березня 2024, 09:22
3880
0

Викрив любителя. Тедді Атлас виніс вердикт щодо бою Джошуа – Нганну

Відомий тренер упевнений, що Франсіса дуже переоцінили після бою з Ф'юрі

| Оновлено 16 березня 2024, 09:22
3880
0
Викрив любителя. Тедді Атлас виніс вердикт щодо бою Джошуа – Нганну
Getty Images/Global Images Ukraine. Франсіс Нганну та Ентоні Джошуа

Відомий тренер і аналітик боксу Тедді Атлас прокоментував перемогу Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) в бою проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну (0-2, 0 KO).

Зазначимо, що Нганну двічі падав, перш ніж був жорстоко нокаутований. Атлас вважає, що цей результат показав справжню сутність Нганну.

«Він показав себе дилетантом, тому що так воно і є насправді. Я знаю, що він відмінно виступив проти Ф'юрі, я пояснив це, це було здорово, але це було інше. Тепер він повинен був реагувати. Я навіть думаю, що впевненість Нганну нашкодила йому, тому що він думав, що може бути більш агресивним, і він був готовий бути більш агресивним. Він стояв перед Джошуа. Я думаю, що цього разу це нашкодило йому, тому що він все ще був любителем. Ми забули про це через його блискучий виступ проти Ф'юрі.

Джошуа нагадав нам, що Нганну – аматор, що він не готовий до прайм-тайму. Ей Джей зробив те, що повинен зробити топ-хлопець. Ентоні викрив його, показав його місце.

Стилі роблять бої. Стиль Ф'юрі повністю відрізняється від стилю Джошуа, це перше. Це справді впливає. Друге: не вистачило чогось, що було першого разу, що допомогло Нганну в бою з Ф'юрі. Це щось – елемент несподіванки. Це дуже важливо, а не дрібниця. Ф'юрі був готовий фізично, він був готовий, я не роблю виправдань. Нганну виконав величезну роботу, але Ф'юрі не був готовий психологічно.

До цього не можна бути готовим. Це не в природі людини – сприймати його всерйоз, щоб кожна фібра твого тіла і розуму була б готова до того, що станеться. Це був його перший професійний бій, а ти – чемпіон світу», – сказав Атлас.

8 березня в Ер-Ріяді Джошуа жорстко нокаутував Нганну в другому раунді.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.