Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олімпійські ігри
|
3125
4

Мер Парижа висловилася про росіян на ОІ: «Краще, щоб вони не приїжджали»

Анн Ідальго не хоче бачити спортсменів з росії у своєму місті

Мер Парижа висловилася про росіян на ОІ: «Краще, щоб вони не приїжджали»
Getty Images/Global Images Ukraine

Мер Парижа Анн Ідальго вважає, що для Олімпіади-2024 оптимальним буде варіант, якщо російських спортсменів взагалі не буде у Франції.

«Я б хотіла, щоб вони не приїжджали. Не можна вдавати, що вторгнення росії в Україну не існує. І вдавати, що путін – не диктатор».

«Війна Ізраїлю? Питання про дискваліфікацію Ізраїлю не стоїть, тому що Ізраїль – демократія», – сказала Ідальго.

Спортсменів з росії та білорусі допустили під нейтральним прапором, проте багато видів спорту відмовилися повертати представників країн-агресорів (наприклад, в атлетиці), а десь потрібно було протягом року грати у кваліфікаціях, але збірні були дискваліфіковані (теніс).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Там на болотах до цих пір не визначились, чи їхати на Олімпіаду ? Чекають відмашки кремлівського злочинця, а він її не дає, і киває на спортивних чиновників, щоб ті вирішували. А в цих холопів кишка тонка "кабьІ чего не вьІшло". Ось так це вже тягнеться більше півроку, і всі підвішеному стані. Одні кричать "МОК приползет на коленях" ,  другі " кто поедет на ОИ, тот педатель родиньІ, под белой тряпкой и без гимна не будем вьІступать", ... Там ще хочуть якісь альтернативні хочуть влаштувати, прорив, щоб показати що вони 'впереди планетьІ всей",  І так цей срач в них півроку. Як говориться :и хочется и колется, и мамка не велит.
Alex196
интересно кому хватило ума разрешить недоразвитым рабам путина пусть и в нейтральном статусе приезжать в место где собираются цивилизовапные люди .русские все эти большуновы это мусор 
UN
Да пусть приезжают.  Только с условием, что назад к хлу не вернутся.)