Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 березня 2024, 00:58
1536
1

Сергій ДАНИЛІВ: «Підвели ті, на кого найбільше розраховували»

Тренер жіночої збірної підбив підсумки турніру в Італії

| Оновлено 14 березня 2024, 00:58
1536
1
Сергій ДАНИЛІВ: «Підвели ті, на кого найбільше розраховували»
highsport.if.ua. Сергій Данилів

З Італії повернулася жіноча збірна України з боксу, яка взяла участь у всесвітньому відбірному турнірі, де розігрувалися олімпійські ліцензії.

Головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua оцінив виступ своїх підопічних:

«Я розраховував на завоювання 1-2 перепусток на Ігри в Парижі. На жаль, додому повернулися без ліцензій. Не можу сказати, що дівчата не старалися чи були в поганій спортивній формі, проте їхня техніко-тактична підготовка на тлі суперниць, бажала кращого.

Прикро, але підвели ті боксерки, на яких найбільше розраховували. Йдеться про Тетяну Коб (вага – 50 кг) та Анастасію Ковальчук (54 кг), які програли вже свої перші бої. Чудово розумію, що останніми роками конкуренція в жіночому боксі значно зросла, але та ж Ковальчук не продемонструвала своїх «козирів» в протистоянні з суперницею з Тунісу.

Найближчою до завоювання ліцензії була Анастасія Черноколенко (66 кг), якій треба було в чвертьфіналі взяти гору над опоненткою з Тайваня. Судді віддали перевагу суперниці.

Після своїх других боїв змушені були зійти з дистанції Анастасія Молочко (57 кг), Ганна Охрей (60 кг) та Кароліна Махно (75 кг). Менше претензій до Охрей, котра, на мій погляд, перемогла словачку, проте судді дотримувалися іншої думки.

В травні в Таїланді відбудеться останній відбірний турнір, де розігруватимуться олімпійські ліцензії. Підготовку до цих змагань розпочнемо наприкінці березня в Конча-Заспі, а в квітні візьмемо участь в Ірландії в матчевих зустрічах, де суперницями моїх підопічних будуть візаві із збірних трьох країн. В складі української збірної будуть зміни. Але завдання завоювати 1-2 перепустки до олімпійського Парижа залишається незмінним».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shturmgewehr
Коб, Молочко , Махно перемогли своїх суперниць, але "об'єктивне" суддівство...