Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
|
378
0

Юнацька збірна України U-19 з футзалу проводить збори в Ужгороді

Синьо-жовті готуються до кваліфікації чемпіонату Європи 2025 U-19

Юнацька збірна України U-19 з футзалу проводить збори в Ужгороді
АФУ

Оновлена юнацька збірна України U-19 з футзалу продовжує підготовку до поєдинків відбору Євро-2025 U-19.

Підопічні Ігоря Москвичова розпочали збори в Ужгороді. Із 11 до 15 березня юнацька збірна України працюватиме в спортивному комплексі Zinedine, повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Список гравців, залучених до НТЗ: Владислав Швець (in.IT Львів), Артем Рибак, Дмитро Суворов (обидва – SkyUp Futsal Київ), Артем Климчук, Ярослав Савич, Тарас Воронюк, Орест Савонік (усі – «Ураган» Івано-Франківськ), Станіслав Шклярук, Владислав Камець, Богдан Цап (усі – «Любарт» Луцьк), Назар Артишевський, Андрій Луцик (обидва – «Кардинал-3-Авангард-ДЮСШ-4» Рівне), Даніїл Андрієнко, Дмитро Діброва, Микола Сакара (усі – Black Sea PSV Одеса), Іван Разумний («Десна» Київ), Ігор Сметаненко («Технологія-Агросвіт-2» Суми).

Українська команда дізнається своїх суперників у відборі Євро-2025 U-19 під час жеребкування попереднього й основного раундів, яке відбудеться 31 жовтня.

Дебютний чемпіонат Європи з футзалу серед юнаків пройшов у 2019 році в Ризі, другий розіграш відбувся у 2022 році в Хаені (спочатку планувався на 2021 рік, але його було перенесено через пандемію COVID-19), третій – у 2023 році в Поречі. Чемпіонами ставали команди Іспанії (2019, 2022) та Португалії (2023).

Збірна України брала участь в усіх трьох фінальних турнірах. У 2019 році підопічні Віталія Одегова посіли третє місце у групі, а у 2022 році зупинилися в півфіналі. У 2023 році команда Ігоря Москвичова також дісталася півфінальної стадії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.