Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

14.03.2024 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:4 3 : 1
Марсель Проходить далі
Ліга Європи
|
2129
0

Вільярреал – Марсель. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Sport.ua разом з GGBET анонсує найбільш інтригуючі поєдинки єврокубків

Вільярреал – Марсель. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

14 березня на «Естадіо де ла Сераміка» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Вільярреал» зіграє проти «Марселя». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом. Вільярреал - Марсель ставки.

Вільярреал

Команда привчила до досить стабільних успіхів. Оосбливо запам'ятався короткий, але яскравий відрізок, коли тут працював Унаї Емері. Саме він досяг першого серйозного трофею – перемога у Лізі Європи. А 2022-го року повторили рекорд у Лізі чемпіонів, діставшись до півфіналу. Минулої весни, вже без цього фахівця, жовта субмарина піднялася на 5-е місце у Прімері. Наразі, змінюючи наставників, підводники провалилися на внутрішній арені. Щось виходить, але все одно очевидно, що вище за середину таблиці чемпіонату вже не застрибнути, і тим більше не застрибнути в черговий раз у зону єврокубків. Отже, ще більшою стає мотивація краще проявити себе в Лізі Європи. Там вдалося виграти 4 з 6 матчів і набрати 13 очок – це дозволило виграти першість у квартеті. У результаті іспанці повернулися до турніру лише минулого четверга. І несподівано були просто знищені на Велодромі 0:4, хай навіть там доводилося догравати вдесятьох.

Марсель

Клуб намагається додати після чергової зміни наставника. Гаттузо сам приходив уже під час цього розіграшу, але, відверто кажучи, і за нього були досить слабкі результати. Після вильоту з Кубка та чергового слабкого відрізку у французькому чемпіонаті, Дженнаро звільнили – прямо між поєдинками із донецьким Шахтарем у 1/16 фіналу Ліги Європи. У результаті після нічиєї в Гамбурзі, вже за Гассе, вдалося виграти у чемпіона України у вольовому стилі вдома. Минулого тижня, приймаючи іспанців, все вийшло набагато комфортніше та спокійніше. Забивши супернику чотири рази, тепер можна їхати до Іспанії переважно з курортними цілями.

Статистика особистих зустрічей

До цього циклу була пара товариських поєдинків. 2018-го була нічия, через 3 роки перемогли французи 2:1.

Прогноз

GGBET прогнозує, що підводники можуть виграти насамкінець. Але, по суті, це вже формальність, тому ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,6). Дивіться лінію GGBET на сайті та знайдіть для себе цікавий матч.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.