Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6154
8

Філіп ХРГОВИЧ: «Можливо, я буду битися проти Усика замість Тайсона Ф'юрі»

Обов'язковий претендент на титул IBF дав прогноз на бій за звання абсолютного чемпіона

Філіп ХРГОВИЧ: «Можливо, я буду битися проти Усика замість Тайсона Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Філіп Хргович

Обов'язковий претендент на титул IBF Філіп Хргович дав прогноз на бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

– Звичайно, це важкий бій для них обох. Вони чудові бійці, але я даю невелику перевагу Усику, тому що я думаю, що він загалом краший, досконаліший боєць. Він краще підготовлений, він швидший, у нього краща робота ніг, він більше б'є, він точний і з кращою технікою. Не знаю, просто в цілому я бачу його кращим бійцем, і він завжди в хорошій формі, завжди сильний психологічно. А у Тайсона Ф'юрі є і зльоти, і падіння. Не знаю, звичайно, Тайсон Ф'юрі може побити його, якщо він покаже чудовий виступ, але я даю невелику перевагу Усику.

– Коли ми побачимо тебе в рингу?

– Слухай, я готовий. Я готовий вийти хоч завтра. Справа не в мені. Я казав, що я був готовий навіть до 8 березня. Я готовий, я чекаю на підписання контракту. Я готовий укласти угоду. Зараз дещо відбувається, але це ще не підписано. Я сподіваюся, ви побачите мене в рингу якнайшвидше.

– Чи є шанс, що ми побачимо тебе в андеркарді Усик – Ф'юрі?

– Можливо. Все може статися, це життя. Побачимо. Я сподіваюся. Можливо, ви побачите мене проти Усика 18 травня. Може, Ф'юрі знову отримає розсічення або щось станеться. Я тут, я буду готовий до цього бою.

Нагадаємо, спочатку найбільш очікуваний бій 2024 року між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі планувався на 17 лютого, але британець отримав травму в тренувальному таборі. Нова дата поєдинку – 18 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Хорват самый опасный  после Джошуа, если не считать чемпионов
Иван Качура
Усик його легко нокаутує. 
Сміх
Такий готовий, так націлений на великі бої - але в останньому поєдинку пенса-ноунейма побив, а в попередньому просто ноунейма. Щоб часом нолика не втратити.