Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 09 березня 2024, 21:29
3220
26

Цей Папа зламався. Франциск запропонував Україні підняти білий прапор

Папа Римський вважає, що треба розпочати переговори з країною-агресором

| Оновлено 09 березня 2024, 21:29
3220
26
Цей Папа зламався. Франциск запропонував Україні підняти білий прапор
Getty Images/Global Images Ukraine. Папа Римський Франциск

Папа Римський Франциск заявив, що Україна повинна мати відвагу підняти білий прапор та розпочати переговори з країною-агресором.

Франциска запитали про його позицію щодо дебатів між тими, хто вважає, що Україна має здатися за стіл переговорів, оскільки не спромоглася дати відсіч російським військам, і тими, хто стверджує, що це легітимізує дії агресора. Інтерв'юер використав у питанні термін білий прапор.

Франциск: «Я думаю, що найсильніший той, хто дивиться на ситуацію, думає про людей, має відвагу білого прапора і веде переговори. Слово переговори – це мужнє слово. Коли ви бачите, що ви переможені, що справи йдуть погано, ви повинні мати сміливість вести переговори. Переговори мають відбуватися за допомогою міжнародних сил».

Франциск уперше вжив такі терміни як «білий прапор» та «переможений», обговорюючи війну в Україні, хоча в минулому вже говорив про необхідність переговорів:

«Можна відчувати сором, але скільки загиблих вона (війна) принесе зрештою? (Треба) вести переговори вчасно, знайти країну, яка може бути посередником. Не соромтеся вести переговори, поки все не стало ще гіршим».

Франциск у цьому ж інтерв'ю Reuters згадав Туреччину серед країн-посередників, які запропонували свою кандидатуру. На запитання, чи він готовий бути посередником, Франциск відповів: «Я тут».

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 13
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Заліщук
Франциск, іди в сраку, Україна без тебе знає що робити!
GloryUkraine
Огидне створіння цей папа. Нема слів. 
an52
Цей задньоприводний Попа з самого початку був поламатий
Harun Bakircioğlu
Католическая церковь всегда была на стороне фашистов. Ничто не ново под луной. 
Александр Ад
Цей "папа"-ганебний боягуз.Згадиваю ,як він обісрався їхати в Маріуполь, визволяти азовців...
Микола Захарченко
Деменція прогресує в цього папи фарисея ...
Saar
Папа разом з Ердоганом ідіть  на х..й!
Карабас Барабас
Ми, як інквізиція, хотіли би відповісти ПапіЖ Ватикан може стати сильнішим, якщо буде мати мужність визнати, що програв війну з педофілією та підніме білий прапор. А ми будемо і далі спалювати єресь!
ortomir
гівно собаче, не бути тобі як Іоан Павло ІІ
osokor
Козел осквернив високе звання Папи...
UN
Рим - за Мир.)
Sława
співець експансії, гвалтування, вбивств, геноциду. ця педофільна істота навіть не додумалася запропонувати хоча б обом сторонам зробити крок назад, чи щось подібне. Не кажучи про пропозицію підняти білий прапор гвалтівникам і організаторам геноциду. Хоч так виглядало би "ліберастичним" дивацтвом, але хоч щось. Натомість ця мерзота оголошує геноцид - перемогою, а знищуваних - переможеними. Це те саме, якби він пропонував євреям самим йти в печі, або повчав би Ісуса, як треба було мати мужність підняти білий прапор перед суддями-вбивцями і взяти 30 срібників на відпочинок в сибіру. Якщо вже завтра не буде відповіді від керівників католиків і греко-католиків України - я всіх їх, як і всіх прихожан цих церков вважатиму посібниками агресора, сатанинськими сектами і відмовляюся спілкувати будь з ким із них. І так, франциск адольфович повинен від завтра з'явитися на сайті миротворець.
Первый Среди Равных
Щодо того, що потрібні переговори і припиняти цю бійню - згоден. Але без оцих всіх "білих прапорів" з капітуляціями. 
Max-Morlock
И никто не заметил слова служителя Божьего   "...пока все не стало еще хуже"???  Ведь с момента начала АТО  и, особенно, Иловайска лучше не становилось.   И хоть 100 дизлайков и шаблонов, но кто видит конкретный выход из этой войны?    Её не надо было начинать той самой АТО.    И вот тогда была точка входа в мирное решение темы Донбасса и прицепа к нему.   Но поехали  высказывания типа А с кем вести переговоры и т.п.    Теперь видим с кем - С Папой, Си, Эрдоганом и... всё тем же хлом.
PS   И не надо мне писать.  Я своё имхо не собираюсь обсуждать и пояснять, потому что оно и есть ИМХО.    Все свои мысли - в ленту заметки.
Игорь Нестеренко
Можливо, все простіше? Не секрет, що Пиня наймасштабніший вкладник банку Ватикану. І швидше за все починає витягувати свої вклади, а це для торговців опіумом для народу подібно смерті
Gargantua
как известно, в Иерусалиме Иисуса встречали как нового иудейского царя, который поднимет восстание и свергнет власть римлян. Но Иисус не собирался воевать с римлянами, и даже более того, он прямо призвал к коллаборации (кесарю - кесарево).
За это народ его возненавидел, и когда Иисуса схватили по навету, то на суде у Пилата народ помиловал Варавву (повстанца) а не "предателя" Иисуса.
Ну а уже годы спустя после казни и воскрешения Иисуса зелоты таки подняли восстание против римлян. Восстание подавили, римляне перебили зелотов, сожгли Иерусалим а евреев изгнали на две тысячи лет. Рим потом пал, но евреям это уже не помогло.
Український Крим
Да класти Пуйло хотів на різних пап та переговорників хто взагалі запускає дичину на кшталт "Кремль хоче переговорів"?