Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1351
0

Екссуперник Джошуа: «Ей Джей засне на два дні, якщо Нганну влучить»

Карлос Такам упевнений у перемозі свого співвітчизника

Екссуперник Джошуа: «Ей Джей засне на два дні, якщо Нганну влучить»
Getty Images/Global Images Ukraine. Франсіс Нганну

Колишній претендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі камерунець Карлос Такам (40-8-1, 28 KO) поділився думкою щодо шансів ексзірки UFC камерунця Франсіса Нганну (0-1) в бою проти ексчемпіона хевівейту британця Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО).

«Підборіддя Ей Джея становить для нього велику небезпеку. Якщо Франсіс торкнеться його підборіддя, то Ей Джей спатиме два дні. Його сила виходить від нашої країни, наших предків.

Це сила Бамілеке, і це не іграшки. В історіях люди Бамілеке були бійцями і воїнами, і у Франсіса є ця військова спадщина. Я на 100 відсотків упевнений, що Джошуа засне на два дні, якщо Нганну влучить.

Кожен день я уявляю собі бій між Ей Джеєм і Франсісом, і в моїй уяві Ей Джей опиняється в нокауті. Франсіс виграє цей бій, але це буде нелегко. Франсіс – сильний і розумний хлопець. Єдиний шанс для Ей Джея – якщо він битиметься як Мухаммед Алі. Йому потрібно триматися на дистанції і битися так, як Алі бився з Джорджем Форманом. Йому потрібно рухатися, як Алі.

Думаю, що Джошуа діятиме обережно, а бій розвиватиметься таким чином: Франсісу доведеться переслідувати Ей-Джея, а Ентоні намагатиметься триматися в безпеці. Я не думаю, що Джошуа стане ризикувати, він не буде зарубуватися з Франсісом. Якщо він піде на ризик, то не доведе бій до кінця. Якщо Ентоні діятиме з Франсісом на зустрічних курсах, цей бій закінчиться через три раунди після стартового гонгу. Але Ей Джей діятиме розумно, бо в іншому випадку йому загрожує велика небезпека.

Проти Джошуа ви побачите іншого Нганну, нового боксера. Франсіс збирається шокувати світ. Нганну багато чому навчився в бою з Тайсоном Ф'юрі. Якщо він спіймає Ей Джея, як він спіймав Тайсона, то кинеться прямо на нього і цього разу завершить бій. Він виніс урок із поєдинку з Ф'юрі», – сказав Такам.

Бій Джошуа – Нганну відбудеться 8 березня.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.