Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 18 березня 2024, 11:19
751
2

Турнір за ліцензію. Бойко отримав суперника на старті Q Tour Global PlayOff

Першим суперником українського снукериста стане Кріс Тоттен із Шотландії

| Оновлено 18 березня 2024, 11:19
751
2
Турнір за ліцензію. Бойко отримав суперника на старті Q Tour Global PlayOff
WPBSA

Український снукерист Юліан Бойко дізнався суперника у стартовому раунді турніру Q Tour Global PlayOff, який відбудеться в Сараєво, столиці Боснії та Герцеговині, з 13 до 15 березня.

Його першим суперником стане Кріс Тоттен із Шотландії (13 березня о 14:00 за Києвом), гра в 1/4 фіналу йтиме до 5 перемог у фреймах. У разі успіху українець вийде на переможця пари Пітер Лайнс (Англія) – Тайлер Ріс (Уельс), гра у півфіналі буде до 6 перемог у фреймах, а у фіналі – до 10.

Глобальний плей-офф WPBSA Q Tour 2024 пройде одночасно з чемпіонатом Європи EBSA. У Сараєво буде розіграно три місця в World Snooker Tour 2024/25.

Вперше евенти Q Tour пройшли по всьому світу, причому турніри серії відбулися у Великобританії та Європі, на Близькому Сході, в Америці та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Снукеристи-аматори з усього світу боролися, щоб зайняти одне із 24 доступних місць у турнірі плей-оф. У Сараєво будуть представлені гравці з більш ніж 10 різних країн та 4 континентів.

24 гравці розіграють 3 ліцензії на два роки. Щоб здобути путівку до Світового снукерного туру, треба виграти три матчі (чвертьфінал, півфінал та фінал).

До учасників входять переможці турнірів Q Tour 2023/24: Пітер Лайнс, Ліам Девіс, Умут Дікме, Антоні Ковальськи, Амір Сархош та Мохамед Шехаб, а також відомі колишні професіонали, такі як Баррі Пінчес, Рорі Маклеод та Крейг Стедман.

Нагадаємо, одну путівку до профі-туру за підсумками 7 турнірів Q Tour отримав англієць Майкл Холт, який очолив загальний залік серії.

Q Tour Global Play-Offs

Сараєво (Боснія та Герцеговина), 13–15 березня

Сітка плей-оф 1

Сітка плей-оф 2

Сітка плей-оф 3

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SuperMario
главное,что бы трансляция была..
Ivan456
Минулого року було чотири путівки. Питання, куди поділася ще одна? Видно комусь уже забронювали одне місце.