Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 24 квітня 2024, 01:02
925
0

Шестиразового чемпіона НБА Скотті Піппена звинувачують у зґвалтуванні

Жінка заявляє, що мала стосунки з легендарним баскетболістом з 1987-го по 1993-й

| Оновлено 24 квітня 2024, 01:02
925
0
Шестиразового чемпіона НБА Скотті Піппена звинувачують у зґвалтуванні
Getty Images/Global Images Ukraine. Скотті Піппен

Шестиразовий чемпіон НБА Скотті Піппен опинився в центрі скандалу. Дворазового олімпійського чемпіона звинувачують у зґвалтуванні. Про це повідомляє Page Six.

Згідно з інформацією джерела, на колишнього баскетболіста подала позов його можлива екскоханка Чіветт Валентайн. Звинувачення також стосувалися його брата та дружини Ларси Піппен. Дівчина стверджує, що у неї були періодичні стосунки зі Скотті Піппеном у період з 1987 по 1993 рік та закінчилися після того, як Піппен та його брат Карл Піппен зґвалтували її.

Згодом у Валентайн народився син Девонте, якого вбили у 2011 році. Жінка заявила, що Піппен, його брат та дружина Ларса завдали їй страждань, внаслідок чого у дівчини почалися серйозні психічні та емоційні проблеми.

Валентайн стверджує в позові, що Скотті Піппен використав свої зв'язки з місцевими, державними та федеральними службовцями, щоб нібито анулювати поліцейську заяву, яку вона подала проти нього, і нібито фальсифікував її звіти, щоб подати її як «психічно хвору».

Повідомляється, що Валентайн вимагає від баскетболіста, членів його родини та клубу «Чикаго Буллз», за який виступав Піппен, 250 млн доларів.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.