Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 лютого 2024, 18:34
3321
12

Зеленський назвав кількість загиблих українських військових за 2 роки війни

Із моменту повномасштабного вторгнення загинула 31 тисяча українських військових

| Оновлено 25 лютого 2024, 18:34
3321
12
Зеленський назвав кількість загиблих українських військових за 2 роки війни
ОП. Владимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції повідомив, скільки українських військових загинуло за два роки з моменту повномасштабного вторгнення рф:

«31 тисяча українських військових загинула у цій війні. Не 300 тисяч, не 150 тисяч, як там бреше путін зі своїм брехливим оточенням. Але кожна ця втрата – це величезні втрати для нас.

Їх, росіян, загинуло 180 тисяч. Усього втрат, загиблих і поранених у росії... 180 (тисяч) смертей. Я не знаю, скільки безвісти зниклих у них, але знаю, що до 500 тисяч у сумі з пораненими.

Я не скажу, скільки поранених (українських військових), оскільки в росії дізнаються, скільки людей пішло з поля бою. Є безвісти зниклі, але не буду гратися з цими цифрами».

Зеленський зазначив: «Ми також знаємо про десятки тисяч убитих українців на окупованих територіях. Не знаємо, скільки загинуло у битвах, скільки закатовано, скільки депортовано. Ми не знаємо, скільки вони вбили наших цивільних. Ми дізнаємося, коли покінчимо з цією росією».

Нагадаємо, що за офіційними даними Генштабу, на полях битв втрати супротивника складають майже 410 тисяч осіб особового складу.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
30 тысяч погибших за 2 года. Плюс раненые еще допустим 100 тысяч. И чтобы их заменить надо сколько?  500 тысяч. И это с учетом, что эти два года мобилизация не прекращалась. 
zhyr
До кінця війни ніхто правди не скаже. Знаю 2 події, про які в смі було одну замовчено, а другу примезньшено, так би мовити.  А скільки подібних подій було за цих 2 роки. Можливо воно так треба, хз
Андрій Заліщук
не вірю цим цифрам, що наших, що тим паче кацапів в рази більше загинуло у співвідношенні 1:4 десь як приводять міжнародні дані 80к в ЗСУ і 350к в рашки
a.fedorenko1953
Зеля ,як завжди нічого реального не знає, у нього гарно виходить  тільки з папірця зверненя кожного вечора читати. Бо він не за що не відповідає. Як був шоубойс, так і залишився. Тільки тепер від його виступів тисячи загиблих українцівю  Хай їде до рашки і  дивиться в очі .....
SuperMario
Ну если судить по таким оф.данным то потери 1 к 5 в пользу рашистов,у них же 6 тысяч потерь..