Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 лютого 2024, 16:06
1145
1

Екстренер Джошуа не впевнений, що Ф'юрі буде готовий до бою з Усиком 18.05

Роберт Гарсія хоче побачити бій, але у нього є сумніви

| Оновлено 24 лютого 2024, 16:06
1145
1
Екстренер Джошуа не впевнений, що Ф'юрі буде готовий до бою з Усиком 18.05
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Американський тренер Роберт Гарсія, який свого часу працював із британцем Ентоні Джошуа, висловив думкою щодо майбутнього поєдинку за абсолют між чемпіоном світу за версією WBC у надважкому дивізіоні Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, IBO і WBO Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

«Це чудовий бій, тому що вони поб'ються за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Такого в нас уже давно не було, я в захваті від цього поєдинку.

Думаю, що якщо після такого розсічення переносити бій на пару місяців, то часу може виявитися недостатньо. На фотографіях, які я бачив, розсічення виглядає досить великим і глибоким. Тому я не знаю, чи заживе розсічення до травня. Але сподіваюся, що ми побачимо цей бій.

Боксу потрібен цей поєдинок, а тим більше надважкій вазі. У нас давненько не було абсолютного чемпіона. Я думаю, що нам необхідний цей бій», – сказав Гарсія в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Бій Усика з Ф'юрі перенесено на 18 травня з 17 лютого через розсічення у британця. Для Усика підготували заміну, якщо Ф'юрі знову не вийде на бій

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Роизин
Честно. Я на месте Усика опракинуо его 18.05.2024 пустт назначают новую дату после. А фюри лагерь подготовки в унитаз сольет