Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 лютого 2024, 09:19
566
7

Еліна СВІТОЛІНА: «Після 24 лютого 2022 року все змінилося»

Перша ракетка України – про війну в країні

| Оновлено 24 лютого 2024, 09:19
566
7
Еліна СВІТОЛІНА: «Після 24 лютого 2022 року все змінилося»
United24. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна в другу річницю початку повномасштабного вторгнення армії росії в Україну розповіла про допомогу кожного українця для спільної перемоги над окупантами зі сходу.

«Кожен повинен битися на своєму фронті. Звісно, головний фронт – це наші солдати, і ми намагаємося підтримати їх усім, що в нас є, намагаючись допомогти їм у боротьбі з ворогом. Також важливо допомогти їм не втратити дух. Вони, як і раніше, стежать за спортом, читають новини. Для нас це наше єдине рішення вести цю війну.

Там мій дядько і його сім'я, моя бабуся все ще там [в Одесі]. Ми з нею дуже близькі. Дуже важко дивитися новини щодня. Я намагаюся розмовляти з нею і підтримувати її настрій. Їй подобається розмовляти з нами, просто щоб побути в той момент, коли твоє життя таке нормальне. Я навіть не можу собі уявити, наскільки важко їй може бути морально.

Після 24 лютого 2022 року все змінилося – наші цілі, наші погляди. Нам потрібно було швидко реагувати заради дітей. Для сімей це було непросто.

Теніс – це не перше, про що ви думаєте. Ви думаєте про свою безпеку, але пізніше також важливо продовжувати те, що ви любите, продовжувати мріяти і займатися спортом. Це трохи змінює ваше мислення. Не просто зосереджуватися на війні та бачити, як ваші батьки стурбовані та налякані», – зізналася Світоліна в інтерв'ю ВВС.

Раніше стало відомо, скільки заробила Світоліна на престижному турнірі в Дубаї.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
А після лютого 2014-го? Хто з наших тенісистів усі 10 років війни прямо каже про ворога, не їздить на турніри на Мордор хоча б? Крім Стаховського та Костюк немає таких. Лише коли повномасштабка по голові вдарила, тільки тоді дійшло до Еліни та інших. 
Nick.Grabowski
В Монако, Лондоні чи в Ніцці?
Що ж там змінилося? Меблі нові купили чи вишиванки?
Де там "побратим-патріот" Стаховський, який не вилазить з інформаційних окопів та медіа штурмів, так багато роздає патріотичних інтерв'ю про свої військові звитяги у вишуканій військовій формі?
Дивує не лицемірність Світоліной та Стаховського (вони такими були завжди), дивує, що українці їм вірять, вболівають та поважають.