Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 лютого 2024, 10:12
296
0

Юрій КЛИМЧУК: «Офіційні матчі покажуть, як Рух провів збори»

Нападник «Руха» поділився враженнями від зимових зборів

| Оновлено 21 лютого 2024, 10:12
296
0
Юрій КЛИМЧУК: «Офіційні матчі покажуть, як Рух провів збори»
ФК Рух. Юрій Климчук

Нападник львівського «Руха» Юрій Климчук поділився враженнями від зимових зборів:

«Це був мій другий тренувальний збір під керівництвом Віталія Пономарьова і я думаю, що ми попрацювали дуже добре. Нам протистояли цікаві та сильні суперники, зокрема «Штурм», який виступає у плей-офф єврокубків. Як сказав наш тренер, офіційні матчі покажуть, як «Рух» провів ці збори.

На зборах завжди важко, адже ми тренувалися двічі на день і в більшості спарингів відчувається важкість у ногах, є втома. Втім я вважаю, що це нормальний процес підготовки, адже це важливо для того, щоб в офіційних матчах ми виглядали якомога краще. Можна провести паралель із боксом, де спортсмени проводять у спарингу 24 раунди, або 36, аби вже у класичному бою на 12 раундів почувати себе легше та впевненіше. Тож ці навантаження, які «Рух» мав на зборах, допоможуть нам у матчах УПЛ.

Кожен вихованець Академії, який потрапляє у першу команду, швидко вливається у колектив. У «Руху» вік не відіграє жодної ролі, адже кожен з футболістів дуже відкритий та готовий допомогти партнеру. Зокрема і я роблю все, аби молодь чи новачки вільно почували себе у колективі, не нервувались та були в контакті зі всіма. Тоді вони мають змогу краще готуватись та прогресувати.

Завжди хочеться бути найкращими, займати найвищі місця. Втім рух на вершину має бути поступовим і на це потрібен час. Команда ще має набратись досвіду, а на це потрібен час. Та ми докладемо всіх зусиль, аби здобувати позитивний результат у кожному матчі.

Ми позитивно налаштовані на перші офіційні матчі у 2024 році. Всі наші думки зараз сконцентровані на поєдинку з «Поліссям». Важливо правильно вивчити сильні та слабкі сторони суперника та з хорошим настроєм підійти до цієї гри».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.