Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ковзанярський спорт
|
83
0

Шорт-трек. Нідерланди та Канада виграли естафети шостого етапу Кубка світу

Естафети завершили програму шостого етапу Кубка світу

Шорт-трек. Нідерланди та Канада виграли естафети шостого етапу Кубка світу
Getty Images/Global Images Ukraine

Нідерландки Селма Паутсма, Сюзанна Схюлтинг та сестри Ксандра та Мішелле Фелзебур виграли жіночу естафету на шостому та завершальному етапі Кубка світу з шорт-треку 2023/24 у польському Гданську.

Для «ораньє» це п'ята перемога всього і п'ята поспіль цього сезону. Друге місце посіли Кім Гіль Йі, Йі Со Ен, Зі Ві Мін і Сім Сук Хі з Південної Кореї, а замкнули призову трійку американки Джулія Летай, Крістен Сантос-Грісволд, Коріна Стоддард та Уна Віллойт.

Українські шорт-трекістки Ксенія Адаменко, Світлана Репецька, Мирослава Селюкова та Єлизавета Сідерко посіли підсумкове 10-те місце.

У чоловічій естафеті перемогли Паскаль Діон, Стівен Дюбуа, Жордан П'єр-Жиль та Фелікс Руссель із команди Канади, для якої це третя перемога у нинішньому сезоні. Друге місце посіли корейці Джан Сун У, Кім Гун У, Кім Тхе Сун та Пак Джі Він, а третіми стали Косей Хаясі, Сого Міята, Кейта Ватанабе та Хірокі Йокояма з Японії.

Українці Данило Бергін, Данило Федоренко, Олег Гандей та Ростислав Леонтенко отримали жовту картку у чвертьфіналі та класифіковані 16-ми.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.