Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
951
0

ПЕТРЕНКО: «Не ризикувала, старалася працювати у своєму ритмі»

Біатлоністка збірної України оцінила свій виступ в естафеті

ПЕТРЕНКО: «Не ризикувала, старалася працювати у своєму ритмі»
Biathlon.com.ua. Ірина Петренко

Ірина Петренко стартувала на першому етапі жіночої естафети. Після гонки спортсменка розповіла, як для неї склався цей старт.

- Скільки б ти поставила собі за гонку?

- За стрільбу можна тверду 9-ку поставити по десятибальній шкалі. А от по трасі… На фінішному колі відчувала ту свою проблему з ногами, тому складно було боротися.

- Якщо порівнювати з настановами тренера, то, я бачу, що лежку ти стріляла 28 секунд і стільки ж стійку, попри додатковий патрон. То така установа була - лежку стріляти спокійніше, а стійку вже ризикувати?

- Ні. Нічого не ризикувала, старалася працювати у своєму ритмі. Те, що лежка трошки довше вийшла, то поправку на вітер робила.

- Зранку сьогодні був дощ, потім сонце, погодні умови наскільки впливають на гонку? Тому що бачимо, що зі стрільбою сьогодні далеко не всі можуть впоратися.

- Думаю, на стрільбу більше впливає вітер, тому що він сильнішає, тому тут як хто впорається, скільки у кого вистачить досвіду. А так все добре було, трошки тепло було, хотілося б бігти в більш прохолодну погоду, тому що все таки дуже жарко.

- У тебе це остання гонка на чемпіонаті світу, як оціниш цю світову першість для себе, наскільки вона співвідносна з тим, про що ти думала на її початку?

- Я якось не думала, не налаштовувалась на якийсь результат, хотілося просто добре відпрацювати. Вийшло так, як вийшло, з’явилися проблеми. Звичайно, хотілося бігти сильно, я вже говорила, що полюбляю такі гонки, і індивідуальну гонку можна було бігти, але…

- Що далі, оці проблеми твої зі здоров’ям наскільки вплинуть на твій змагальний календар вже наприкінці цього сезону?

- Думаю, в нас буде до Осло час відновитися, то ми ще трошки попрацюємо. Сподіваюся, все буде добре.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.