Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1165
7

Микола ЗОЦ: «У жіночому біатлоні 7-8 команд сильніші за нас»

Тренер жіночої збірної України – про шанси команди в естафеті

Микола ЗОЦ: «У жіночому біатлоні 7-8 команд сильніші за нас»
Суспільне Спорт. Микола Зоц

Тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц оцінив шанси команди в естафеті на ЧС-2024 у Нове Место:

«Якщо в чоловічому біатлоні, на мою думку, зараз три команди, а ми можемо вже за четверте місце боротися, то в жіночому зараз реально - сім, навіть вісім команд, які за складом потенційно сильніші за нас. Ми реально дивимося на речі, і вісім команд сильніші. Щоб ми були вище, то це треба, щоб вони десь помилялися, а ми не помилилися при цьому. Тому з цього будемо виходити.

На наступний сезон нам треба на кожному етапі десь по 30 секунд скинути. Це без стрільби, тільки ходом. Це не такі вже нереальні завдання для нас: по 30 секунд на кожному етапі, по 10 секунд на кожному колі ходом. Це реально зробити. Ми вже побачили в цьому сезоні, що наступного року без цього не обійдемося. І не обійдемося без молодих спортсменок, припливу свіжої крові, щоб рухатися далі і вище. Інакше ми залишимося на тих самих дев'ятих-десятих місцях».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Shevchenko
Викликайте санітарів...Каже в чоловіків за 4 місце боротись з ким ви вирішили боротись? З шведами, німцями, австрійцями, швейцарцями, італійцями? Так чоловіків уже з  "топ-10"виперли. Фіни ваші суперники за 10-ку
u6464u
Миколо , потрібно в предсезонку пахати , таке складається враження що ви в карти грали ціле літо, вам не соромно , сама повільна команда це Україна , куди ще будете падати , підете скоро на кругові .