Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 14 лютого 2024, 04:07
11589
18

Краще не було. Дмитренко – 8-ма в індивідуальній гонці чемпіонату світу

У Нове Место жінки розіграли черговий комплект медалей

| Оновлено 14 лютого 2024, 04:07
11589
18
Краще не було. Дмитренко – 8-ма в індивідуальній гонці чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine. Христина Дмитренко

У чеському Нове Место в рамках чемпіонату світу 2024 з біатлону відбулася жіноча індивідуальна гонка.

Христина Дмитренко виявилася ідеальною на вогневих рубежах і, як наслідок, фінішувала на восьмому місці. Це її найкращий результат у кар'єрі.

До останнього вогневого рубежу претендувала на топ-10 Юлія Джима. Однак під завісу вона припустилася трьох промахів і посіла лише 39-те місце.

За місце в топ-20 боролася Анна Кривонос, але її також підвела стрільба на останньому рубежі. Як наслідок, вона показала 26-й результат.

Двома позиціями нижче у фінішному протоколі розташувалася Анастасія Меркушина.

Перегони виграла італійка Ліза Віттоцці, яка в призовій трійці випередила Яніну Хеттіх-Вальц із Німеччини та француженку Жюлью Сімон.

Індивідуальна гонка. Жінки

  • 1. Ліза Віттоцці (0+0+0+0) 40:02,9
  • 2. Яніна Хеттіх-Вальц (0+0+0+0) +20,5
  • 3. Жюлья Сімон (0+0+0+1) +29,6
  • ...
  • 8. Христина Дмитренко (0+0+0+0) +2:10,1
  • 26. Анна Кривонос (0+0+0+1) +4:24,4
  • 28. Анастасія Меркушина (0+0+1+2) +4:35,3
  • 39. Юлія Джима (0+0+0+3) +5:22,1
Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Ну от, варто було встановитися нормальній біатлонній погоді, а спортсменкам перейти зі змагань з водних лиж на змагання по біатлону, як виявилося, що француженки не такі вже й непереможні. Класний командний виступ німкень, і еталонна гонка від Лізи Вітоцці, італійського "удавчика", перемогти якій не завадили навіть проблеми зі зброєю.
Але це сьогодні був не єдиний еталонний виступ, і навіть не найбільш втішний. Браво, Христина! Чергова блискуча гонка від дебютантки чемпіонатів світу. Підозрюю, просто на наших очах формується лідер жіночої збірної України цього і наступного олімпійських циклів.
oleksan751
Дмитренко- молодець! Змогла... Що з Джимою - незрозуміло..Ну і про Меркушину - тільки хороше...)
Vitason
Боюсь чтобы Джима не начала сдавать, всё-таки возраст берет свое,в топовых сборных в таком возрасте никто не выступает,последняя из нашей золотой эстафетной команда понемногу тоже начинает сдавать к сожалению!!
Sashamar
Коли бігли Джима та Меркушина, я згадав як більш ніж сорок років тому командир підрозділа майор Варчук непередаваним суржиком проводив розбір стрільб із ПМ: "Ну шо тут розбирать, Все і так ясно " 
І тут з'явилася Дмитренко 
Александр Ад
Так дивлячись на сьогодняшні наші реалії,результат Христини ,можна назвати -супер!Кривонос теж молодчинка -персонал-бест!Ну і Джима -влучність на останей стрільбе підвела,а ведь Юля спецом готувалася до ЧС.Ну щож по-любому чекаємо жіночу естафету і сподіваемося на гарний результат.
u6464u
Розумію що наші ніякі ходом , але це ж біатлон , і що я бачу , дві наші красуні цією гонкою можуть пишатись , Дмитренко , Кривонос , ну а  Джимі не поталанило ще й ходом при однаковій кількості промахів з Меркушей програти цій звізді хвилину це занадто .
alex55
Да уж. Джима неожиданно застрелилась на последней стрельбе стоя, да и Меркушина тоже можно сказать (кто смотрел репортаж должны были видеть ее испуганные глаза перед стрельбой). Нормально выступили, ожидаемо.
Ard2323
Дмитренко молодець 0000  дуже сильний результат. Хід правда звичний в районі 50 місця. Джима ходом трохи швидше але повільна стрільба очікування була вищі. Настя непогано готова така швидкість дуже добра для неї але як у Джими вкінці гонки промахи. Аня добра стрільба і результат але ходом все доволі погано.
_Tor78nado99rly_
Треба наших ще трохи пожурити). Хто-зна, можливо тоді і на подіумі хтось з'явиться).
Mr Voevudskiy
Всех остальных на пенсию. Днари 
paw
При бездоганній стрільбі програвати переможниці більше двох хвилин ходом - це просто ганьба! Як би не вихвалювали Христину Дмитренко!