Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 лютого 2024, 10:53
12618
0

Дворазовий чемпіон світу – про перенесення бою Ф'юрі – Усик: «Я ж казав»

Шон Портер упевнений, що Тайсон не хоче виходити на ринг з українцем

| Оновлено 09 лютого 2024, 10:53
12618
0
Дворазовий чемпіон світу – про перенесення бою Ф'юрі – Усик: «Я ж казав»
boxing-social.com. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Дворазовий чемпіон світу в напівсередній вазі Шон Портер (31-4-1, 17 KO) повторив, що знав, що бій між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та чемпіоном WBA, WBO, IBO і IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) не відбудеться.

«Немає нічого пророчого в тому, що я сказав вам, хлопці, що Усик не вийде на ринг із Тайсоном Ф'юрі. Просто я знаю цю гру, я знаю цей спорт, я знаю, на що я дивлюся.

Я не думав, що це станеться через розсічення або чогось ще, це те, що є. Я казав вам, що бій не відбудеться, особливо в ту дату, коли його нам продали.

Звідки я знаю? Я дивлюся на Тайсона Ф'юрі, який трохи старший, він зробив достатньо в спорті, щоб піти на пенсію, сьогодні, вчора. Він не хоче виходити на ринг із таким хлопцем, як Усик, а якщо і вийде, то тільки після того, як буде готовий», – сказав Портер.

Поєдинок Усика і Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Саудівській Аравії, але 2 лютого команда Ф'юрі повідомила, що Тайсон отримав розсічення у спарингу. Новою датою для об'єднавчого бою обрано 18 травня. У разі, якщо він не відбудеться у вказану дату знову з вини Ф'юрі, на британця чекає багатомільйонний штраф.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.