Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 08 лютого 2024, 18:00
2595
0

Клімас розповів, чому обізвав боягузом Тайсона Ф'юрі

Менеджер Усика впевнений, що британець боїться програти

| Оновлено 08 лютого 2024, 18:00
2595
0
Клімас розповів, чому обізвав боягузом Тайсона Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Менеджер Олександра Усика Егіс Клімас розповів, чому назвав володаря пояса WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) «боягузом».

«У соціальних мережах я назвав Тайсона боягузом. Що я мав на увазі? Я не мав на увазі, що він боїться. Я не мав на увазі, що він боягуз і боїться битися з Усиком. Ні, Ф'юрі не боїться. Він професійний боєць, він провів на рингу багато боїв. Тайсон не може боятися.

Насправді більшість суперважковаговиків боїться виходити на ринг. Не буду називати імена, але я знаю парочку таких бійців. Ф'юрі не боїться Усика. Олександр – маленький, а Тайсон - великий. З якого дива йому його боятися? Він боїться лише програти Олександру Усику. Ось у чому полягає його страх. Можливо, Ф'юрі цього не відчуває, але так і є», – сказав Клімас в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

Поєдинок Усика і Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Саудівській Аравії, але 2 лютого команда Ф'юрі повідомила, що Тайсон отримав розсічення у спарингу. Новою датою для об'єднавчого бою обрано 18 травня. У разі, якщо він не відбудеться у вказану дату знову з вини Ф'юрі, на британця чекає багатомільйонний штраф.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.