Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 07 лютого 2024, 02:02
3677
0

Спаринг-партнер детально розповів, як завдав фатального розсічення Ф'юрі

Агрон Смакічі засмучений, що скасував найочікуваніший бій

| Оновлено 07 лютого 2024, 02:02
3677
0
Спаринг-партнер детально розповів, як завдав фатального розсічення Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Агрон Смакічі

33-річний хорватський боксер Агрон Смакічі (19-2, 17 КО) розповів про спаринг, під час якого він завдав розсічення володарю пояса WBC Тайсону Ф'юрі (34-0-1, 24 KO).

«На жаль, це виглядає як погана новина, тому що я скасував найбільший бій, але це було не спеціально. Це маячня [що я не почуваюся погано], тому що я кажу вам, що це був удар. Я завдав удару. Я відчуваю удар, але через те, що він нахилив мою голову вперед, удар прийшовся ліктем. Я не робив цього спеціально», – сказав хорват.

Потім 33-річний спортсмен детально описав хронологію подій.

«Ми поснідали об 11-й годині [в п'ятницю], а об 11:30 вони сказали: «Гей, ми збираємося провести спаринг о 12-й годині». Це було дуже швидко. Усі ще боролися з наслідками минулого дня, а за два дні до цього ми ще й провели з ним тренування, роблячи все те, що він робить. Ми дуже намагалися мотивувати його... У четвер були важкі спаринги, а в п'ятницю, чесно кажучи, було занадто рано для нас, я втомився за день до цього.

Томас Карті почав перші три раунди, а потім я був наступним. Ми провели хороші раунди. Перший раунд був дуже хорошим. Я багато рухався, боровся з Ф'юрі. Він показав кілька трюків, йому подобається говорити. «Ти маленька сосиска, давай, давай», – він із таких. Розсічення сталося в третьому раунді. До цього був дуже хороший спаринг», – сказав Смакічі.

Поєдинок Усика і Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Саудівській Аравії, але 2 лютого команда Ф'юрі повідомила, що Тайсон отримав розсічення у спарингу. Нової дати проведення поєдинку поки не названо.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.