Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 02 лютого 2024, 18:21
2315
0

Макдевід, Кросбі чи Маккіннон? У НХЛ обрали найкращого гравця Ліги

Переміг, звичайно, Макдевід

| Оновлено 02 лютого 2024, 18:21
2315
0
Макдевід, Кросбі чи Маккіннон? У НХЛ обрали найкращого гравця Ліги
Getty Images/Global Images Ukraine. Кросбі і Макдевід

Видання The Athletic провело анонімне опитування майже 200 діючих хокеїстів НХЛ з питанням, хто зараз є найкращим гравцем Ліги.

***


Хто найкращий у НХЛ? Це має бути Коннор Макдевід, правильно? Не так швидко, відповіли багато хокеїстів НХЛ. «Ну, Макдевід забере всі голоси, я певен. Але, гадаю, Маккіннон буде десь поруч», — сказав один з хокеїстів.

Але є й третій учасник перегонів – Нікіта Кучеров. А ще Остон Меттьюз, яким за нинішнім графіком йде на сезон з 70 шайбами. Ну, і не забуваємо Сідні Кросбі. «Кросбі продовжує робити те, що робить Сід».

У результаті за Макдевіда проголосували майже 70% гравців. Не такий великий відрив, як ми думали, але все ж в основному статус найкращого віддали Макдевіду.

«Немає нікого, хто б з ним зрівнявся. Ніхто не робить те, що він робить. І не думаю, що найближчими роками у цьому питанні буде дискусія. Коннор уміє робити все, просто все», – сказав один з хокеїстів.

То де ж суперечки? Є гравці, які все ще вважають найкращим за того, хто був головною зіркою в еру до Макдевіда. «Якби був один матч і він вирішував усе, то я вибрав би Кросбі. Щоразу вибирав би Сіда. Граючи проти нього, ти не можеш заспокоїтись ні на секунду. Щодо Макдевіда, то ти намагаєшся встигнути за ним, його швидкість – це найскладніше. Але і Сід, і Коннор – великі гравці», – сказав хокеїст.

В останні сезони виникли дебати між Макдевідом та Натаном Маккінноном. Форвард Колорадо вже виграв Кубок Стенлі і був лідером команди у чемпіонському плей-оф. «Все одно віддам перевагу Макдевіду, але Маккіннон безперечно чинить тиск на нього. Натан уже десь поруч. Ніхто не вискакує на лід одразу з таким прискоренням. Маккіннон – переможець, він змушує партнерів битися у кожному матчі. Вибуховий гравець, з ним важко впоратися».

Але як же найкращий на цей момент бомбардир сезону Кучеров? «Він сильний у стількох аспектах... Мені здається, він отримує недостатньо визнання», – зазначив один з хокеїстів.

І все ж з 181 гравця НХЛ, які взяли участь в опитуванні, 69% віддали звання найкращого хокеїста Ліги Макдевіду. 16% проголосували за Маккіннона, а Кучеров замкнув топ-3. Цікаво, що 4-5 місця з однаковим показником ділять Кросбі та захисник Колорадо Кейл Макар.

Повна таблиця анонімного опитування гравців НХЛ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.