Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 30 сiчня 2024, 23:49
3354
15

Катастрофа у другій половині матчу. Прометей програв Венеції

Слобожанці провалили третю чверть

| Оновлено 30 сiчня 2024, 23:49
3354
15
Катастрофа у другій половині матчу. Прометей програв Венеції

Слобожанський «Прометей» провів черговий поєдинок Єврокубка. Суперником українського чемпіона стала «Венеція». Матч завершився перемогою господарів майданчика.

«Титани» в минулому турі оформили вихід до плей-оф турніру і на сьогоднішню зустріч виходили з метою покращити свої турнірні позиції. «Венеція» втратила шанси поборотися за місце у шістці найкращих команд групи А.

Гра розпочалася в рівній боротьбі, але невдовзі слобожанці почали нарощувати свою перевагу. Господарі діяли невпевнено, і їхні втрати «титани» матеріалізовували у результативні атаки. Перша чверть завершилася з різницею «+10» на користь «Прометея».

У другій чверті господарі спробували повернутися в гру і навіть скоротили відставання до трьох очок. Але черговий ривок слобожанців дозволив їм піти на велику перерву з комфортною перевагою «+12».

Третя чверть стала абсолютно провальною для слобожанського клубу. Вже у її середині «Венеція» зуміла повести у рахунку. У «титанів» зовсім розладналася гра в атаці, а в обороні слобожанці діяли потворно: майже кожна атака господарів завершувалася результативним кидком. До того ж баскетболісти «Венеції» спіймали кураж, намацавши свою гру. Як результат, «+12» на початку чверті перетворилися на «-12» перед заключною десятихвилинкою.

Надалі слобожанці так і не змогли нав'язати суперникам свою гру. Господарі утримували комфортну різницю в рахунку, на вдалі дії «титанів» відповідаючи своїми результативними атаками.

У заключному турі регулярки Єврокубка «Прометей» проведе домашній поєдинок із іспанським «Ховентутом».

Єврокубок. Група А.

«Венеція» – «Прометей» – 108:90 (18:28, 27:29, 38:14, 25:19)

«Венеція»: Спіссу (9), Хейдеггер (18 + 5 передач), Касарін (3), Де Ніколао (3), Такер (19), О'Коннелл, Брукс (8 + 6 підбирань), Сімс (5), Вілтжер (25), Тессіторі (18 + 12 підбирань), Ванін

«Прометей»: Клавелл (14), Марч (3), Санон (5), Грей (9), Сидоров (9), Агада (8 + 5 підбирань + 9 передач), Ткаченко (2), Бобров (4), Липовий (6), Кеннеді (6), Балвін (15 + 6 підбирань), Одіасе (11)

Арена «Паласпорт Тальєрціо» (Венеція, Італія)

ВЕНЕЦІЯ – ПРОМЕТЕЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dadlismit
Этим проигрышем Прометей оставил себе место для маневра, имея возможность выбрать соперника из другой группы. По результатам игр последнего тура в своей группе Прометей может занять как 4 место так и остаться на 6-м ...  
Dfkbvj
гарна гра на буків, с.уки)))
Kamon
Если выиграют у Ховентута, а Бешикташ проиграет, тогда будет Прометей на 5 месте, а так с 6 места выходят 
Nostradamus
3чтв це ГАНЬБА! 
Нехай щастить
В цьому сезоні у Прометея багато змін,побачимо як буде в плей-оф.
Kamon
Профессионалы так не могут играть, они слили матч Лондону, Ховентуту и вот теперь Венеции, так что это не первый раз такое происходит , просто в этом сезоне защиты вообще нет 
Kamon
Они на данный момент идут на 6 месте 
Андрей Залищук
Прометей не дивлячись на поразку знаходиться на 5 місці, а це вихід на 4 місце групи В, якщо регламент такий