Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 сiчня 2024, 04:19
647
0

Сергій ДАНИЛІВ: «В Італії будемо прагнути здобути олімпійські ліцензії»

Головний тренер жіночої збірної розповів про новий етап підготовки

| Оновлено 30 сiчня 2024, 04:19
647
0
Сергій ДАНИЛІВ: «В Італії будемо прагнути здобути олімпійські ліцензії»
Федерація боксу України. Сергій Данилів (в центрі)

Жіноча збірна України з боксу 29 січня в Конча-Заспі розпочала підготовку до березневого відбірного турніру в Італії, де розігруватимуться олімпійські ліцензії.

Головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua розповів хто представлятиме Україну на цих змаганнях:

«Якщо в активі української чоловічої збірної вже є одна олімпійська перепустка, то мої підопічні ще тільки на шляху до визнання. Попереду два відбірні турніри, найближчий, в березні в Італії. Наші представниці визначалися за спортивним принципом на чемпіонаті України минулого листопада у Львові. Йдеться про володарок золотих медалей: Тетяну Коб (вагова категорія – 50 кілограм), Анастасію Ковальчук (54 кг), Анастасію Mолочко (57 кг), Анну Охрей (60кг), Анастасію Черноколенко (66 кг) та Каоліну Mахно (75 кг).

Зараз всі вони перебувають в Конча-Заспі, на черзі – спаринги, налаштованість – максимальна. Дуже кортить, аби обійшлося без форсмажорних обставин, і всі наші найсильніші боксерки мали змогу виступити на відбірному турнірі в Італії».

Нагадаємо, що раніше головний тренер чоловічої збірної України Дмитро Сосновський розповів про останні новини з табору головної команди країни.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.