Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 сiчня 2024, 01:29
34699
2

Несподіваний комплімент. Ф'юрі розповів, за що поважає Усика

Епатажний британець зазвичай висловлюється у набагато більш провокаційних тонах

| Оновлено 26 сiчня 2024, 01:29
34699
2
Несподіваний комплімент. Ф'юрі розповів, за що поважає Усика
Getty Images/Global Images Ukraine

Непереможений британський боксер-професіонал Тайсон Ф'юрі розповів, за що поважає свого найближчого суперника по бою у ринзі українця Олександра Усика.

«Він побожна віруюча людина, як і я. Ми двоє – найпобожніші християни у сфері боксу. Без застережень він може тренуватися так, як забажає, а я можу займатися тренуваннями на свій вибір. Однак Перемога посміхається тому, кого Бог бажає бачити тріумфатором».

«Незалежно від походження, з окопів чи царства, переможе обранець Божий. Чому я поважаю його більше за всіх боксерів? Це тому, що він вірить у Бога. Саме тому я його поважаю», - заявив Ф'юрі.

Раніше Ф'юрі заявляв, що його ніколи не переможе чоловік із сережкою у вусі, натякаючи на Усика. Українець на це відповів британцю, що сережка є символом того, що він нащадок козаків.

Нагадаємо, бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення бою стане Саудівська Аравія.

Оцініть матеріал
(153)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
Все просто. Ф'юрі намагається розхитати психіку суперника. Менш за все він переймається думками про повагу до Усика.То він брутальний до нього і огидний а то дуже показово чемний. Психологічні прийомчики щоби заплутати мізки опонентові щоби той не про тренування та наступний бій думав а про те як у цьому всьому розібратися без ста грамів. Впевнений що для Ф'юрі сценарій його вкидів написаний його командою психологів піарників і він час од часу буде озвучувати написане де за доброзичливістю йде брутальна образа Усика і навпаки. Створіння яких мало у світі спорту. Чортяка.
Весняна Сова
У Фьюрi часта зміна настрою. Через алкоголь або місячні)