Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 сiчня 2024, 18:27
3222
2

БОГАЧУК – про єдину поразку в кар'єрі: «Ломанувся – і пропустив»

Боксер пояснив такий результат нестачею досвіду та недооцінкою суперника

| Оновлено 23 сiчня 2024, 18:27
3222
2
БОГАЧУК – про єдину поразку в кар'єрі: «Ломанувся – і пропустив»
VRinge. Сергій Богачук

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук, який усі перемоги на професійному рингу здобув достроково, згадав свою єдину поразку від Брендона Адамса у березні 2021 року та назвав її головну причину.

«Я відчув, що він майже зламаний. Трохи поспішив. Ще, гадаю, зіграло те, що в мене всі перемоги були достроковими. І я почав накручувати себе: «Потрібен нокаут! Зараз я його дістану». Я «ломанувся» на нього – і пропустив.

Що цікаво. На той момент я не мав такого досвіду. Якби він був, я міг би прямо на коліно сісти чи в клінч увійти. А так, я пропустив та почав задкувати. Тож усе так і вийшло. Я задкував та пропустив дуже потужний удар. Суперник виявився досвідченим.

Про що можна казати? Про те, що завжди потрібно бути напоготові. Про те, що в боксі один удар може змінити все. Поки на собі це все не відчуєш... Я знав це все. Бачив, що таке буває. Але ти завжди вчишся на своїх помилках», – сказав Богачук в інтерв'ю Національній лізі професійного боксу України.

Зазначимо, що на даний момент в активі українця 23 перемоги та 1 поразка. У березні 2024-го Сергій матиме змогу здобути чемпіонський пояс WBC у поєдинку з американцем Себастьяном Фундорою.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Качура
Найбільший облом був у Хижняка на олімпіаді 2020, коли він вигравав за очками в фіналі, але бразилець його спіймав ударом назустріч, а Хижняк почав падати лицем донизу. Суддя зупинив бій і віддав перемогу бразильцю. 
анатолий иваськевич
Як говорив Майк Тайсон, у кожного є план на бій, і ти його дотримуєшся до тих пір, поки не одержиш по морді.