Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 18 сiчня 2024, 18:18
2125
1

Владислав СІРЕНКО: «Ф'юрі вже неабияк «пошарпаний» боєць»

Українець – про майбутній бій Усика і Ф'юрі

| Оновлено 18 сiчня 2024, 18:18
2125
1
Владислав СІРЕНКО: «Ф'юрі вже неабияк «пошарпаний» боєць»
Instagram. Владислав Сіренко

Український проспект суперважкого дивізіону Владислав Сіренко поділився очікуваннями від поєдинку за абсолютний титул у хевівейті між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

«Що Ф'юрі запропонує Усику? Не знаю навіть... Думаю, робитиме всі ці свої хитрі «штучки»: заманюватиме, фінтитиме, десь трохи «бруднитиме». У цьому він дуже талановитий. Тож однозначно намагатиметься все це використовувати.

Його завдання - зупинити Усика. Зробити так, щоб Олександр менше рухався. Дуже цікаво подивитися, як він усе це намагатиметься реалізувати. Можливо навіть, що якимось такими «дикими закидами» намагатиметься влучити.

Думаю, що ключовим фактором стане фізична готовність бійців. Адже в ринзі вони залишать усе, віддадуть там всі сили. Це логічно. Бо для обидвох це буде найважливіший поєдинок в житті. Тому важливе питання, чи дозволить їм здоров’я залишити в ринзі все. Той же Ф’юрі вже добряче «пошарпаний» боєць. Адже скільки у нього було нокдаунів за кар’єру. Навіть в останньому двобої з Френсісом Нганну. Усі ці нокдауни – вони відкладаються в голові, вони не проходять безслідно.

А ще я знаю, що Усик проходить дуже фізично важкі тренувальні табори. Він там залишає чимало сил та здоров’я. Треба враховувати, що він вже стільки років на професійному ринзі. І що він постійно проводить саме такі збори. Це теж все відкладається на його здоров’ї. Так що тут теж питання – наскільки він буде готовим. Гадаю, що в цьому двобої навіть найменша на перший погляд “деталька” може стати ключовою, може коштувати одному з них перемоги чи поразки», – заявив Сіренко.

Як відомо, бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі заплановано на 17 лютого.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sub Zero
Провел 4 боя в 21-м году и пропал ...