Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 сiчня 2024, 18:40
13304
20

ОФІЦІЙНО. Моуріньо залишив Рому

«Вовки» звільнили «особливого» тренера

| Оновлено 16 сiчня 2024, 18:40
13304
20
ОФІЦІЙНО. Моуріньо залишив Рому
ФК Рома. Жозе Моуріньо

Португальський тренер Жозе Моуріньо залишив римську «Рому», повідомляє офіційний сайт клубу.

Зазначається, що «вовки» звільнили «особливого» тренера й увесь його штаб, але бажають португальцю удачі та дякують за час роботи в клубі.

Жозе Моуріньо очолив «Рому» в липні 2021 року. З 60-річним спеціалістом на чолі команда провела 138 матчів, набираючи в середньому по 1.7 очка за гру, що є найгіршим показником у тренерській кар'єрі Моуріньо (такий самий був у «Лейрії» в сезоні 2001/02). Проте Жозе зумів привезти трофей в Рим – кубок Ліги конференцій 2021/22.

Раніше повідомлялося, що новим головним тренером «Роми» може стати клубна легенда Даніеле Де Россі.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Чудес не бывает, хоть ты особенный, хоть не очень. В современном футболе нет денег - нет трофеев. За этот и прошлый сезон Рома потратила 20 млн евро на трансферы. Дженоа для примера только в этом сезоне 35 млн.
Не понимаю, за что его уволили, потратили 100 млн как он пришел в клуб и эти 20 и все - 120 за три года. Милан потратил 120 млн евро только летом 2023.
WildeKater
Во Францию или Германию. Там ещё есть тофеи которые он не виигрывал 
Костя Шевченко
Такі не тонуть, не переживайте за нього.
pol-55
До літа в оплачувана відпустка,а потім якийсь клуб запропонує роботу.
Віталій Ткачук
Моур нормальний тренер. Показовий приклад - МЮ: Жозе виграв ЛЄ для них, а після того, скільки грошей не тратили, тиша. Про Рому з її кадрами та фінансуванням і говорити нема що.
ulefka
Та ні одлин тренер з таким складом не досягне більшого!НІ ОДИН!Рома піде на ДНО!Побачите!Щоб мати результат потрібні якісні гравці а не інваліди списані!
Андрій Шевченко
В Саудівську Аравію ? 
Raien
Який крутий він був. Який жалюгідний став 😕 
Fan_GOOD_FootBall
Я тут читаю деякі коментарі і просто не можу зроміти тих хто пише Маур сдувся, особливий тільки за давно минулі справи, ходить по клубах, тринькає їх гроші та отримує за гарні очі велику зарплатню. Таке можуть писати люди які гадають що мають глибокі знання у футболі дивлячісь  за весь рік дивляться пару фіналів популярних турнірів, з гравців знають тільки Messi та R7. Про зубастика колись щось чули. Чи ті кому просто поприколу на вентилятор накидувати. Бо якщо з'явились сумніви у кваліфікації Мауріньйо зайдіть на сторінку ФК Рома у  вікіпедії та відразу переходьте у меню здобутки. І ви побачите що Рома це доволі посередній клуб. Який є ровесником Динамо Київ. Але виграв всього 3 золота чемпіонату Італії та 2 євро трофеї, один з яких був виграний у далекому 84 році, а другий привіз хто? Правильно! Мауріньйо, ще є два срібла у євро турнірах, і одне з них привіз хто? Правильно! Мауріньйо. І того клубу 97 років. А половину трофєв, були здобуті на євро арені, на протязі не повних 3-х років при одному тренері. Він для ФК Роми вже легенда не менша ніж Тоті. Потім заглянемо до ФК Інтернаціонале. Цей клуб вже набагато іменітіший ніж ФК Рома, Чемпіонств Італії хоч попой жуй, різних італійських кубків також не мало. Але давайте глянемо які досягнення на євро арені. Мають 6 виграних трофеїв 3 кубка Уєфа та 3 ліги Чемпіонів. Останню кто привіз? Правильно!! Маур. При тому  що перед остання була за царя гороха у 65 році. І давайте подивимось скільки такий титулований клуб має треблів? Уявляєте,!!!, Один. І хто його здобув??? Все вірно!!! Маур. І так заглядаючи майже в кожен клуб в якому він працював європейський та міжнародний рейтинги цих клубів  тільки ріс, при чому в багатьох з них на 40% до 70%  від всього заробленого рейтингу клубу, були зароблені при Мауріньйо. А це прихід спонсорів, і всіх інших прибутків для клубу. Мауріньйо це просто для власників клубів у яких він працював. джин. І це тільки маленьна частина від того внеску який він зробив у саму гру футбол. І тому мені не зрозуміло звідки беруться ті , хто вважає Маура збитим льотчиком?
.
turist86
Легионер вообще не вечен, 
Легионер вообще не вечен.
Но вечен Рим, священний Рим.
(Орел шестого легиона)
Dmytro11q
ПІде, мабуть, тренувати ФК "Металіст" (Харків). Чому б і ні? Треба ж ФК "Шахтар" (Донецьк) гідну конкуренцію складати в УПЛ. Ще й колись в фіналі ЛЧ зіграють. 
GloryUkraine
Маур не змінюється. До нього вже звикли. Єдине, що мені завжди подобалося в його роботі, це як він намагається врятувати результат під кінець матчів, випускаючи на поле атакуючих гравців. 
Умник
В Зарю его.
Бензар Євген
Моур вже не той. Давно пішов по наклонній з гори до низу. Тільки й лишається що торгувати залишками імені. До Англії та Іспанії вже не покличуть збитого льотчика.