Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 сiчня 2024, 04:18
432
0

ДАНИЛІВ: «В Дебрецені боротьба буде не тільки в олімпійських категоріях»

Тренер збірної України з боксу – про турнір у Дебрецені

| Оновлено 30 сiчня 2024, 04:18
432
0
ДАНИЛІВ: «В Дебрецені боротьба буде не тільки в олімпійських категоріях»
highsport.if.ua. Сергій Данилів

Після січневого етапу підготовки в Конча-Заспі жіноча збірна України з боксу 14 січня вирушить до угорського Дебрецена, де візьме участь в престижному міжнародному турнірі.

Головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua розповів, хто представлятиме вітчизняний бокс на одних з останніх змагань перед відбірними турнірами, де розігруватимуться олімпійські ліцензії:

«Змагання в Угорщині цінні тим, що суперництво точитиметься в усіх вагових категоріях, а не тільки в олімпійських. Отож, підопічні матимуть змогу збагатитися бойовою практикою. На жаль, у вазі 52 кг в нас не буде учасника, бо в Конча-Заспі захворіла Дарія-Ольга Гутаріна й від її послуг довелося відмовитися. Зате у категорії 50 кг будемо мати відразу двох представниць: Тетяну Коб з Волині та Ярославу Mаринчук з Хмельницької області.

В інших вагах будуть виступати: Ольга Шалімова (Запорізька обл., 48 кг), Анастасія Ковальчук (Черкаська обл., 54 кг), Ангеліна Лахно (Київ, 57 кг), Анна Охрей (Донецька обл., 60 кг), Юлія Філіппова (Кіровоградська обл., 63 кг), Анастасія Черноколенко (Дніпропетровсьа обл., 66 кг), Анастасія Саранюк (Львівська обл., 70 кг), Кароліна Mахно (Черкаська обл., 75 кг), Ірина Луцан (Івано-Франківська обл., 81 кг), Mарія Ловчинська (Київська обл., +81 кг).

На мій погляд, в Дебрецені будуть змагатися всі наші найсильніші боксерки, більшості – не займати міжнародного досвіду й це дає підстави сподіватися на вдалий виступ».

Раніше головний тренер чоловічої збірної України Дмитро Сосновський розповів, хто увійшов до складу нашої делегації до Угорщини.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.